HomeStiriO tabletă premium pe placul tău: ASUS ZenPad 10 Z301MFL

O tabletă premium pe placul tău: ASUS ZenPad 10 Z301MFL

ASUS ZenPad 10 Z301MFL este o tabletă premium cu diagonala de 10 inci, ce oferă toate elementele general acceptate de utilizatori.
Tableta merge pe o rețetă clasică în ceea ce privește capitolul design. Aceasta are colțuri rotunjite și o carcasă texturată, în relief, ce imită foarte bine un material textil. Textura imprimată pe capacul din spate nu permite formarea amprentelor și are un grad de aderență mare, oferind siguranță în utilizare.

Noua tabletă ASUS ZenPad 10 este echipată cu un ecran de 10.1 inci cu rezoluția FullHD. Partea frontală este dominată de sticla ecranului, ce se întinde din margine în margine. În schimb panoul IPS de 10,1 inci este ceva mai mic decât suprafața tabletei, lăsând pe fiecare margine suficient loc pentru a prinde tableta și a nu activa suprafața sensibilă la atingere. Pentru a se asigura că imaginile de pe ecran au tot timpul un contrast puternic, ASUS a inclus tehnologia ASUS VisualMaster. Contrastul este reglat în mod inteligent, la fel și claritatea prin funcția Tru2Life, care ajută și afără, când lumina ambientală ne-ar împiedica lectura. Cei care utilizează tableta pe perioade lungi sau citesc texte care necesită mai mult timp pentru parcurgerea integrală a acestora, vor aprecia filtrul de lumină albastră, ce reduce oboseala ochilor.

ASUS ZenPad 10 Z301MFL

ASUS ZenPad 10 Z301MFL

Chipsetul din spatele tabletei este furnizat de MediaTek și înglobează grafica Mali T720, un accelerator grafic apreciat de utilizatori. În benchmarkul AnTuTu, tableta a reușit să obțină un scor 38.500 de puncte, fiind un model de remarcat în această categorie. ASUS Zenpad Z301MFL rulează sistemul de operare Android 7.0, peste care a fost instalată interfața ZenUI de la ASUS.

Tableta cântărește 490 de grame, iar în profil măsoară 8,95 de milimetri. Modelul poate fi alb, albastru royal sau gri cum e și acesta din clipul de mai jos.

Prezentare: Zenpad Z301MFL – O tabletă luxoasă, așa cum o vrei

Aflați mai multe despre tableta ASUS ZenPad 10 Z301MFL pagina oficială: https://www.asus.com/Tablets/ASUS-Zen…