HomeStiriFotografii în studiou cu ZenFone Zoom S
ASUS ZenFone Zoom S

Fotografii în studiou cu ZenFone Zoom S

Studioul foto oferă fotografilor mediul perfect pentru a realiza cadrele pe care și le doresc. Lumina este suficientă, culoarea luminii poate fi reglată după dorință, iar setările aparatelor foto sunt studiate îndelung, înainte să se apese butonul declanșator. Modelele care pozează pentru fotografii celebri se disting prin chipurile expresive, completate de un machiaj profesional, ce ascunde orice urmă de imperfecțiune umană. Expresivitatea modelului este completată de obiecte de decor sau pur și simplu este creat un scurt scenariu.

ASUS ZenFone Zoom S a înlocuit aparatul foto DSLR din studiou, reușind să impresioneze chiar și fotografii profesioniști. Fotografiile pur și simplu uimitoare, cele două camere foto reușind să surprindă culorile cât mai aproape de realitate. ASUS ZenFone Zoom S a fost lansat inițial sub denumirea de Zenfone 3 Zoom și a preluat mai târziu numele de ZenFone Zoom S.

Fotografii profesionale cu ASUS ZenFone Zoom S

Specialistul foto – ASUS ZenFone Zoom S

ASUS ZenFone Zoom S este fără îndoială specialistul foto al gamei de telefoane ASUS. Telefonul este echipat cu trei camere video. Două camere de 12 megapixeli sunt montate una lângă alta într-un sistem menit să focalizeze rapid și precis orice cadru.

Camerele mai beneficiază de stabilizare pe patru axe și diafragmă f/2.8 și sunt însoțite de două blițuri LED. ASUS ZenFone Zoom S oferă un zoom optic de 2.3X, alături de un zoom digital impresionant.

Sistemul foto cu două camere prezent pe ZenFone 3 Zoom

Telefonul poate filma la rezoluția 2160p, cu 24 de cadre pe secundă, sau 1080p, cu 30 de cadre pe secundă. Un alt lucru care nu ar avea cum să impresioneze este faptul că în timpul filmării 4K pot fi făcute fotografii cu rezoluția de până la 9 megapixeli.

Amatorii de fotografii selfie au la dispoziție o a treia cameră video, montată frontal, ce oferă o rezoluție de 13 megapixeli și un unghi larg de fotografiere. Sesiunile live, transmise pe rețelele sociale pot fi realizate acum la rezoluție FullHD, cu 30 de cadre pe secundă, folosindu-se direct camera frontală.

ASUS Zenfone 3 Zoom

ASUS Zenfone 3 Zoom