HomeCampanii si concursuriControlează calculatorul cu ASUS Gaming Center
ROG Gaming Center

Controlează calculatorul cu ASUS Gaming Center

Tehnologia de ultimă oră nu înseamă nimic fără un control adecvat, care să o pună în valoare. ASUS oferă împreună cu produsele sale, fie că vorbim de plăci de bază, plăci video sau notebookuri, o serie de aplicații puternice, care vă oferă un control total asupra parametrilor sistemului.

ASUS Gaming Center

ASUS Gaming Center

ASUS Gaming Center este o aplicație integrată care poate lansa aplicații proprietare ASUS și setările asociate acestora. ASUS Gaming Center conține ROG Game First III, ASUS Gaming MarcoKey, Splendid și NVIDIA GeForce Experience (recomandată acolo unde există o placă video NVIDIA).

Cum funcționează aplicația ASUS Gaming Center?

Aplicația ASUS Gaming Center se instalează pe sistemul gazdă (ca orice altă aplicație) și va accesa automat parametri calculatorului. Plăcile de bază ASUS au integrați o mulțime de senzori, oferind aceste informații în mod nativ. Utilizatorii vor avea acces la cifre ce descriu temperaturile de funcționare, viteza ventilatoarelor, frecvențele procesorului, plăcii video și ale memoriilor, etc. De asemenea pot fi selectate modurile de afișare ale ecranului cum ar Normal/ Theater/ Vivid/ Manual, precum și profilurile de gaming.

ASUS Gaming Center

ASUS Gaming Center

Cei care doresc să aibă un control de la distanță asupra calculatorului pot instala pe telefon aplicația client a ASUS Gaming Center. Prin intermediul acesteia pot controla aceiași parametri folosind ecranul sensibil la atingere al telefonului.

Prezentare ASUS Gaming Center

Utilizatorii care doresc să descarce versiunea client a aplicație ASUS Gaming Center pentru dispozitivele echipate cu sistemul de operare Android pot accesa aplicația din Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.roggamingcenter