HomeStiriROG GL702V: un laptop de gaming cu perspectivă!
ROG GL702V

ROG GL702V: un laptop de gaming cu perspectivă!

ROG GL702V este un laptop de gaming echilibrat, ce va deveni cu siguranță un succes comercial. Modelul este compact, are un ecran mare și suficiente resurse la bord pentru jocuri, aplicații multimedia și grafică foto. GL702V va fi iubit deopotrivă de gameri, cât și de profesioniștii din domeniul imaginii, care vor putea profita de resursele pe care acesta le pune la dispoziție.

Modelul Republic of Gamers GL702V, prezentat în clipul de mai jos, are o carcasă metalică argintie, pe capac fiind decupat simbolul preferat al gamerilor – sigla ROG. Acesta este încadrat de două linii din aceeași temă, iluminate în portocaliu atunci când laptopul e pornit.

Sistemul de răcire este rodul ingineriei de vârf și este rezultatul unei lungi perioade de teste și experimente. Procesorul și placa video au răciri separate, ventilatoare separate și un sistem complex de heat pipe-uri ce distribuie căldura între acestea.

Tastatura este proiectată pentru gameri, însă, cu siguranță, calitățile sale nu vor deranja un utilizator ce își dorește mai multă productivitate. Tastatura diferențiază până la 30 de apăsări de taste, simultan, cursa unei taste fiind de numai 1.6mm. În partea numerică (dedicată) găsim și tasta ROG, care apăsată ne trimite în interfața ROG gaming center, un panou de comandă și de monitorizare a sistemului. Sub tastatură avem un touchpad generos cu o suprafață pe care se glisează foarte ușor, recunoscând gesturile multi touch.

Un laptop multimedia trebuie să aibă un ecran generos cu rezoluție FullHD sau 4K, iar GL702V oferă acest lucru. Panoul cu diagonala de 17,3 inci dispune de o rezoluție 4K, însă există și versiuni cu rezoluție 4K, pentru cei care doresc acest lucru. Având o rată de refresh de 75 sau 120Hz și tehnologia G-SYNC, jocurile vor rula cât se poate de fluid, fără lag, fără ruperi de cadre.

Aflați mai multe despre notebookul ROG GL702V vizionând prezentarea de mai jos.

Prezentare: ROG GL702VM – un laptop de gaming compact și potent