HomeProduseLaptopuriROG G752VS – dominație totală în lumea jocurilor
ROG G752VS

ROG G752VS – dominație totală în lumea jocurilor

ROG G752VS este un portabil de gaming capabil să ruleze cele mai noi jocuri din categoria AAA. ASUS a mers pe o carcasă voluminpasă, cu grile masive de răcire, ce expun radiatoarele de mari dimensiuni. Acestea sunt necesare pentru a stoarce ultimul gram de performanță la un sistem format dintr-un procesor Intel Kaby Lake Core i7 7700HQ, de a 7-a Generatie, cu multiplicatorul deblocat și acceleratorul grafic NVIDIA GeForce GTX1070 cu 8GB VRAM. Pe aceste portabile de top, ASUS montează maximum de memorie RAM ce poate fi adresată de arhitectura chipsetului, această limită fiind de 64GB în cele mai multe cazuri. Există și versiuni cu 32GB de memorie RAM pentru mai multă diversitate și pentru a acoperi o plajă mai mare de prețuri.

ROG G752VS

ROG G752VS

În BIOS pot fi găsite o mulțime de setări cu ajutorul cărora pot fi reglați o mulțime de parametri. Frecvența de lucru poate urca până la 4GHz pentru procesor, o valoare cu adevărat surprinzătoare având în vedere faptul că vorbim totuși de un laptop. G752VS stochează datele pe module de memorie MLC NAND pe sloturi NVMe maximizând vitezele de scriere/citire și timpii de acces. Pe placa de bază există două sloturi NVMe. Atât hardisk-ul, cât și memoriile M.2 și cele RAM sunt ușor accesibile prin intermediul unui capac de plastic, ce poate fi înlăturat.

ROG G752VS

ROG G752VS

Jocurile sunt puse în valoare și de ecranul IPS cu 120Hz rată de refresh și tehnologie Nvidia GSYNC. Modelul din clipul de mai jos dispune de un ecran FullHD, dar există și varianta cu UHD 3480x 2160 pixeli.

E de la sine înțeles că puterea brută oferită de acest model atrage nu numai pasionații de gaming ci și profesioniștii din domeniul graficii, ROG G752VS fiind o soluție mobilă pentru prelucrarea filmelor 4K și a imaginilor la rezoluție înaltă.

Prezentare: ROG G752VS – dominație totală în lumea jocurilor

Aflați mai multe despre laptopul de gaming ROG G752VS, accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Laptops/ROG-G752VS-OC-Edition-7th-Gen-Intel-Core