HomeEvenimenteASUS va fi prezent la East European Comic Con 2017 cu un stand impresionant

ASUS va fi prezent la East European Comic Con 2017 cu un stand impresionant

ASUS România, în parteneriat cu Blizzard Entertainment, va participa în perioada 5-7 mai 2017 la cel mai mare eveniment de gaming din România – East European Comic Con 2017. Evenimentul va avea loc în complexul expozițional Romexpo din București, Pavilion C. Pentru publicul general, prețul biletelor variază între 25 și 90 de lei.

Cele mai cunoscute jocuri de la Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm 2.0 și Overwatch, care aniversează deja un an de la lansare, vor putea fi testate pe echipamente Republic of Gamers, cele mai tari modele ale momentului fiind la dispoziția publicului vizitator. ASUS va aduce celebrul notebook de gaming ROG G752, echipat cu procesor Intel® Core™ i7 de Generația a 7-a, precum și noul ROG GL702, dotat acum cu procesoare Intel® Core™ i7 de Generația a 7-a și soluția grafică NVIDIA GeForce GTX 1060 cu G-SYNC.

Cei care preferă desktopurile vor avea la dispoziție modelul ROG GD30, recent lansat în România. PC-ul are un design unic în nuanțe de alb și negru, cu panouri frontale interschimbabile, ușor de personalizat. Acesta este, de asemenea, echipat cu procesoarele Intel® Core™ i7 de Generația a 7-a și soluția grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru performanțe de neegalat, împreună cu un sistem de răcire avansat.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, ASUS România și Blizzard Entertainment vor organiza competiții de Heroes of the Storm și Overwatch și tombole deschise tuturor vizitatorilor. Competițiile vor putea fi urmărite atât la stand, cât și online, fiind comentate de către echipa Republic of Gamers împreună cu invitați surpriză. De asemenea, la stand vă veți putea întâlni cu cosplayeri și youtuberi cunoscuți, pasionați de zona de gaming.

Urmăriți pagina de Facebook Republic of Gamers pentru a fi la curent cu tombolele și concursurile derulate pe parcursul East European Comic Con 2017.