HomeCampanii si concursuriASUS a construit un super calculator pentru Boost My PC, vezi reacția câștigătoarei!

ASUS a construit un super calculator pentru Boost My PC, vezi reacția câștigătoarei!

Sezonul al treilea Boost My PC Powered by ASUS a ajuns la final, ultimul episod al acestei serii fiind cel mai așteptat de către fani. Echipa a mers din nou la Oradea, acasă la Dosa Tunde Erika, pentru a-i arăta și preda noul său sistem. Surpriza a fost foarte plăcută pentru câștigătoare, mai ales că echipa ASUS nu a făcut publică nicio informație privind componentele alese pentru noul calculator.

Erika este pasionată de designul 2D și de grafica digitală, iar în timpul liber este gamer de ocazie. Erika a dorit ca noul desktop să includă procesorul Intel Core i7 6700 și placa de bază ASUS H110MK, elemente care au constituit punctul de plecare.

Urmăriți clipul de mai jos pentru a vedea cum arată noul desktop al câștigătoarei și ce componente hardware include acesta.

Boost My PC – Sezonul #3 – Episodul #3

Valoare totală a componentelor integrate în noul sistem însumează aproximativ 1500 USD (TVA inclusiv).

Urmărește episodul #1 | Urmărește episodul #2

Participă la Boost My PC – Sezonul #4

Cei care doresc să participe la ediția a patra a concursului „Boost My PC” Powered by ASUS pot accesa secțiunea https://www.techinstyle.ro/boost-my-pc, unde vor găsi regulamentul curent și formularul de participare.

Utilizatorilor de sisteme PC echipate cu placă de bază și placă video ASUS, cumpărate de la PCGarage.ro în perioada 20 martie – 20 mai 2017, pot aplica pentru un boost de performanță prin intermediul formularului disponibil în pagina dedicată.