HomeStiriASUS ZenFone 3 Zoom este pregătit pentru vacanță!
ASUS ZenFone Zoom S

ASUS ZenFone 3 Zoom este pregătit pentru vacanță!

Vremea frumoasă va veni în curând, iar excursiile la mare sau la munte sunt bine-venite după o iarnă lungă. ASUS ZenFone 3 Zoom este pregătit să surprindă cele mai frumoase momente, fie că sunt la amiază, pe o pajiște însorită sau noaptea, într-un club cochet.

ASUS ZenFone 3 Zoom este un telefon inteligent cu diagonala de 5.5 inci, proiectat să exceleze în fotografie, prin sistemul avansat cu două camere, ce capturează cadre și clipuri uimitoare. Sistemul avansat dual-camera al telefonului este alcătuit din două camere foto de 12 megapixeli, una cu diafragma f/1.7, lentile cu unghi larg de 25mm și o a doua cu lentile de 59mm.

Utilizatorii pot trece instant de la camera primară de 25mm la cea de 59mm, obținând un zoom optic de 2.3X, ce este perfect pentru portrete sau pentru subiecții aflați în depărtare. Un sistem de focalizare TriTech+ alege automat dintre cele trei tehnologii de focalizare – Dual Pixel PDAF, focalizarea automată cu urmărirea subiecților și a doua generație de focalizare laser – în funcție de scenariu, pentru a atinge o focalizare clară în numai 0.03 secunde.

ZenFone 3 Zoom este primul telefon ASUS cu tehnologie SuperPixel ce permite focalizarea rapidă și capturarea de fotografii clare pe timp de noapte sau în medii cu iluminare scăzută. Îmbunătățirile hardware și software, exclusive ASUS, cresc senzitivitatea senzorului de până la patru ori, prin ajustarea inteligentă a nivelurilor ISO, în timp ce focalizează și aplică reducerea zgomotului de imagine în post procesare.

Surprinde momentul cu ZenFone 3 Zoom

Pe lângă zoomul optic de 2.3X, oferit de cea de a doua cameră, ZenFone 3 Zoom oferă și un zoom digital, a cărui calitate este susținută de rezoluția mare, de 12 megapixeli și de softwareul specializat.

ASUS ZenFone 3 Zoom cu zoom digital 12x