HomeStiriZenFone Live: Streaming și înfrumusețare în timp real
ASUS ZenFone Live

ZenFone Live: Streaming și înfrumusețare în timp real

ASUS ZenFone Live (ZB501KL) este un telefon cu o caracteristică specială – posibilitatea de înfrumusețare a streamingului realizat pentru siteurile de socializare, în timp real. Această funcție a fost implementată la cererea celor care obișnuiau să transmită live diverse evenimente și să poată intra rapid în direct, oricând își doresc.

ASUS ZenFone Live (ZB501KL)

ASUS ZenFone Live (ZB501KL)

ZenFone Live înfrumusețează fiecare filmare selfie, fiind o adevărată mină de aur pentru vloggerii Youtube, care își monetizează clipurile pe care le publică. Funcțiile hardware optimizate, software-ul și camera specială conlucrează pentru un rezultat de invidiat.

Camera frontală dispune de un senzor mare (1.4μm) și de un LED flash cu lumină caldă, streamingul video fiind mai clar, mai luminos și cu tonuri mai plăcute. Având la dispoziția tehnologia ASUS PixelMaster, ZenFone Live reușește să crească sensibilitatea senzorului cu până la 400%, clipurile filmate pe timpul nopții sau în interiorul unor clădiri slab luminate fiind mult mai clare. Camera frontală are un unghi larg de filmare (82 de grade), putând să cuprindă mai mult din zona în care se află utilizatorul.

ZenFone Live – Streaming și înfrumusețare în timp real

Aflați mai multe despre telefonul ASUS ZenFone Live accesând pagina: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-Live-ZB501KL/Features