HomePrezentari videoUnboxing video: ASUS ZenFone 3
ASUS Zenfone 3

Unboxing video: ASUS ZenFone 3

ASUS ZenFone 3 este un telefon care nouă ne-a plăcut foarte mult din primul moment în care am intrat în contact cu acesta. ZenFone 3 este un model echilibrat, elegant prin simplitatea sa, luxos prin materialele folosite și puternic și stabil prin alegerea soluției hardware.

Ecranele modelelor Zenfone 3 sunt protejate cu sticlă Corning Gorilla Glass și au marginile rotunjite, telefonul fiind plăcut de ținut în mână. Zenfone 3 dispune de un ecran cu rezoluția Full HD 1920 x 1080 și luminozitatea de 600 niti (cd/m2). Rezoluția Full HD 1920 x 1080 este un standard al industriei, materialele video fiind create pentru acest standard, astfel că filmele vor fi afișate pixel cu pixel, claritatea fiind desăvârșită.

Noul model ASUS este primul telefon dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu opt nuclee de procesare. Dispozitivul are conectivitate 802.11ac MU-MIMO Wi-Fi, grafică la nivel de PC și până la 4GB RAM.

ZenFone 3 este echipat cu o cameră foto de 16 megapixeli cu senzor de imagine Sony, stabilizare optică a imaginii (OIS) pe 4 axe și stabilizare electronică a imaginii (EIS) pe 3 axe pentru filmările video 4K.

Unboxing video: ZenFone 3


Cei care doresc să afle mai multe despre ASUS ZenFone 3 pot accesa pagina: https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-3-ZE520KL/