HomeStiriPrezentare: ASUSPRO B9440ua – cel mai ușor laptop de business de 14″
ASUS B9440

Prezentare: ASUSPRO B9440ua – cel mai ușor laptop de business de 14″

ASUS aduce o schimbare majoră în construcția laptopurilor de business, noile modele fiind cu mult mai ușoare decât decât generațiile precedente. Recunoscute pentru aspectul robust și puterea brută, însoțită de o mulțime de porturi, laptopurile de business au fost adevărate instrumente de forță pentru profesioniștii din companii. Astăzi, noile tehnologii oferă performanțe superioare, consum redus de energie și emisii reduse de căldură, totul spre beneficiul utilizatorului.

ASUS B9440

ASUS B9440

ASUSPro B9440UA e un notebook proiectat de la zero, scopul lui fiind să depășească constrângerile specifice laptopurilor de business. Pentru acest model, ASUS a optat pentru un aliaj special de magneziu și aluminiu, obținând o carcasă mai ușoară și subțire. Nu numai că are un design foarte elegant, în ton cu sobrietatea mediului de business, dar reușește să integreze un panou cu diagonala de 14 inci, într-o carcasă de dimensiuni similare cu cele de 13 inci.

În interiorul acestei carcase, a fost montat un procesor Intel Core din a șaptea generație și 16GB memorie RAM. Deși la exterior arată suplu și elegant, B9440UA a dovedit în teste că îndeplinește cerințele de durabilitate specifice unor produse militare.

B9440UA oferă două porturi USB 3.1 de tip C. Aceste permit introducerea conectorilor în orice poziție și transferul de date în ambele sensuri. Cu noul standard USB, laptopul are viitorul în față, fiind pregătit pentru noile generații de dispozitive mobile și periferice.

Prezentare: ASUSPRO B9440ua – cel mai ușor laptop de business de 14″


Aflați mai multe lucruri despre ASUSPRO B9440ua, accesând: https://www.asus.com/Commercial-Notebooks/ASUSPRO-B9440UA/