HomeCampanii si concursuriEchipa Boost my PC va merge la Oradea

Echipa Boost my PC va merge la Oradea

Dosa Tunde Erika a participat la concursul Boost my PC și a reușit să convingă reprezentanții ASUS România să-i transforme calculatorul printr-un upgrade masiv.

„Având un procesor i7 performant, PC-ul meu prezintă posibilitatea să devină PC-ul perfect de hardwork&hardplay. În prezenta stare nu îsi atinge potențialul, și în zilele astea când tehnologia se evoluază atât de rapid, aș dori sa îl îmbunătățesc mai repede decât mai târziu” spune Erika în descrierea videoclipului său de prezentare.

Dosa Tunde Erika este din Oradea și iubește să facă lucruri creative. Pasiunea ei este desenul și grafica digitală. Erika a primit primul calculator la vârsta de 12 ani, iar de atunci a învățat și a trecut la lucruri tot mai complicate. Ultimul sistem achiziționat nu a reușit să o mulțumească pe deplin, iar odată cu trecerea timpului acesta și-a dovedit limitele.

Calculatorul cu placa de bază ASUS H110MK, procesor Intel Core i7 6700 din generația a șasea și placă video ASUS Nvidia GeForce GTX750Ti va fi punctul de plecare pentru un nou sistem.

Urmărește videoclipul publicat de Erika pentru concursul Boost my PC!

Concursul „Boost My PC” Powered by ASUS demarat în luna iunie 2016 se află acum la cea de-a treia ediție. Câștigătorii concursului „Boost My PC” Powered by ASUS au primit un adevărat boost de performanță PC-urilor lor fiind echipate cu cele mai tari componente hardware ale momentului. Vezi cum s-au desfășurat edițiile precedente „Boost My PC” accesând pagina: https://www.techinstyle.ro/boost-my-pc/