HomeCum să...Cum se face upgrade-ul seriei ASUS VivoMini VC66?
ASUS VivoMini VC66

Cum se face upgrade-ul seriei ASUS VivoMini VC66?

Seria ASUS VivoMini s-a impus de la prima apariție în zona PC-urilor compacte. Cu dimensiuni de invidiat și un hardware suficient de performant pentru birou sau aplicații multimedia, calculatoarele VivoMini au deschis drumul către noi aplicații, considerate imposibile până atunci.

Astăzi, noile modele din seria VivoMini VC66 sunt echipate cu procesoare Intel Core din generația a șaptea, memorii RAM DDR4, trei sloturi pentru stocare cu design RAID și uși de acces pentru upgrade cât mai ușor. Suportul video 4K UHD este furnizat cu ajutorul unui port DisplayPort sau HDMI, alături de o ieșire DVI.

ASUS VivoMini VC66
beneficiază de o mulțime de conexiuni, inclusiv USB 3.1 reversibil, RJ-45 și un cititor de carduri SD. Toate acestea sunt implementate pentru a permite o mulțime de aplicații, de la afișaj stradal până la crearea unui centru multimedia pentru acasă.

ASUS VivoMini VC66 dispune de panouri ușor de îndepărtat pentru a facilita înlocuirea componentelor sau adăugarea altor unități de stocare, calculatorul oferind puterea și flexibilitatea specifică sistemelor desktop mult mai voluminoase.

Cum se face upgrade-ul seriei ASUS VivoMini VC66?


Pentru mai multe informații privind noile modele din seria VivoMini VC66 accesați:
https://www.asus.com/Mini-PCs/VivoMini-VC66/
https://www.asus.com/Mini-PCs/VivoMini-VC66R/