HomePrezentari videoROG GT51CH: Prezentare video
ROG GT51

ROG GT51CH: Prezentare video

ROG GT51CH este un desktop făcut să impresioneze printr-o forță brută. Puterea sa este completată de module și funcții implementate cu discreție, ce îi dau un caracter practic pentru viața de zi cu zi.

ROG GT51

ROG GT51

Desktopul GT51CH dispune de puterea necesară pentru a rula cele mai noi titluri, la cele mai înalte setări grafice și poate rula cu ușurință filme 4K UHD. Noile procesoare Intel Core i7 nu numai că furnizează un spor considerabil de performanță față de generația precedentă, dar sunt și mai eficiente din punct de vedere energetic.

ROG GT51CH dispune de plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1080 2-way SLI, redând efecte grafice 4K UHD cu adevărat uimitoare. Calculatorul este capabil să ruleze jocul Watch Dogs 2 cu setările grafice la nivelul ‘Ultra’ și rezoluția 4K UHD, menținând o medie de 66 cadre pe secundă.

Aplicația Aegis III pune la dispoziția utilizatorilor un instrument avansat de overclocking pentru procesor, placa video și memorii, adăugând un plus de performanță. Turbo Gear declanșează supratactarea tuturor nucleelor, atingându-se frecvența de 4.8GHz și supratactează, de asemenea, grafica GTX 1080.

Aflați mai multe despre ROG GT51CH urmărind prezentarea video de mai jos:

ROG GT51CH: Prezentare video