HomePrezentari videoROG GL553VE: Prezentare video
ROG GL553VW

ROG GL553VE: Prezentare video

Laptopurile de gaming din noile generații sunt puternice și accesibile. Performanțele sunt aduse de procesoarele Intel Core i7 din generațiile a șasea și a șaptea și de plăcile video NVIDIA GeForce GTX 960M cu suport complet pentru Microsoft DirectX 12.

ROG GL553VW este conceput ca un laptop de înaltă performanță ce dispune de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core i7 ‘Skylake’, quad-core și de grafica NVIDIA GeForce GTX 960M. Notebook-ul este configurat cu 32GB de memorie RAM DDR4 2133MHz și are preinstalat sistemul de operare Windows 10. ROG GL553VW beneficiază de SSD-uri PCIe Gen3 x4 de până la 512GB, Wi-Fi 802.11ac dual-band, USB Type-C (USB-C) și două porturi USB 3.0.

ROG GL553VW

ROG GL553VW

GL553VW integrează un panou Full HD de 15.6 inci, cu unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade, asigurând o minimă alterarea a culorilor atunci când este privit din unghiuri extreme. Ecranul are un finisaj mat și elimină reflexiile nedorite.

Mai multă precizie în gaming

ROG GL553VW încorporează o tastatură special concepută pentru jocuri cu iluminare de fundal în roșu și taste cu o cursă de 2.5mm cu un răspuns tactil ideal. Tastele WASD sunt marcate diferit, bara de spațiu are suprafață mare, iar tastele direcționale sunt izolate pentru o identificare mai rapidă. Tehnologia anti-ghosting preia apăsarea simultană a până la 30 de taste, furnizând comenzi precise în timpul meciurile desfășurate la intensitate maximă.

ROG GameFirst III furnizează un gameplay fără latențe, prioritizând pachetele de date transmise de joc, prin alocarea unei benzi mai largi. Software-ul dispune de patru moduri prestabilite (Optimization, Gaming, Media Streaming, File Sharing), alături de modul manual ce oferă utilizatorului controlul total asupra rețelei.

Laptopurile din seria ROG GL553 sunt deja dispoibile în magazinele din România.

Prezentare: ROG GL553VE

Laptopurile din seria ROG GL553 sunt deja dispoibile în magazinele din România. Aflați mai multe despre aceste modele accesând: https://www.asus.com/ro/Notebooks/ROG-GL553VW/