HomeStiriASUS organizează cel mai lung turneu offline de gaming din România în Plaza Mall București
ASUS în Plaza România

ASUS organizează cel mai lung turneu offline de gaming din România în Plaza Mall București

ASUS organizează cel mai lung turneu offline de gaming din România, în perioada 10 Martie – 2 Aprilie 2017, în Plaza Mall București. Pasionații de gaming din capitală și nu numai, sunt așteptați să testeze cele mai puternice sisteme ROG și să participe la turneele de CS:GO, FIFA și Hearthstone. Cei mai buni dintre aceștia vor fi premiați cu rucsacuri ROG Shuttle, căști Cerberus și tastaturi ASUS GK100.

Cel mai lung turneu offline de gaming din Romania

Prima zi a turneului va consta în sesiuni de gaming deschise tuturor, iar sâmbătă, 11 martie 2017 se va da startul turneului de FIFA. Evenimentul va fi completat de consursul de Cosplay, ce va reuni pe podiumul amplasat în Plaza Mall cele mai detaliate costume inspirate din jocuri.

Competițiile de gaming se vor desfășura pe calculatoarele ROG G20 echipate cu procesoare Intel Core i7 și monitoarele ASUS MG248Q. Tot în cadrul acestui eveniment vor fi expuse pentru public cele mai noi sisteme de gaming de la ASUS cum ar fi: ROG G752VS, ROG G20CL, ROG GT51CH, ROG GR8 II, monitoarele PG258Q, PG348Q, MG279H și multe altele.

Alături de produsele expuse, ce vor putea fi testate de către public, ASUS va oferi și alte premii cum ar fi brățări ROG, șepci și tricouri.

Desktopul compact ROG G20

ROG G20 este un sistem desktop foarte compact cu un volum de 9,5 litri, motorizat de cea de a șaptea generație de procesoare Intel Core i7.

ROG G20

ROG G20

Plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1070 Turbo vin să completeze configurațiile de top în care acest model este disponibil, furnizând detalii grafice impresionante, cerute de cele mai noi jocuri din categoria AAA. ROG G20 mai dispune de iluminatul ASUS Aura, amplificator audio pentru căști cu DAC ESS SABRE HiFi și softwareul exclusiv Aegis III.

Desktopul ROG GT51CH

ROG GT51CH este un desktop echipat cu tot ce oferă mai bun tehnologia actuală. ROG GT51CH dispune de două plăci NVIDIA GeForce GTX 1080 în configurație 2-way SLI și de un procesor Intel Core i7-7700K ce poate fi supratactat la frecvențe foarte ridicate grației sistemului de răcire cu lichid.

Desktopul poate rula jocul Watch Dogs 2 cu un framerate mediu de 67 cadre pe secundă. Utilizatorii nu vor mai trebui să aștepte un timp îndelungat pentru instalarea jocurilor mari. GT51CH dispune de SSD-uri NVMe PCIe RAID 0 ce oferă viteze de transfer de până la 3.2Gbps.

Monitorul de gaming ASUS MG248Q

Concurenții înscriși, precum și vizitatorii standului ASUS amplasat în Plaza Mall București, mai pot vedea la lucru monitoarele ASUS MG248Q, dedicate pasionaților de gaming. MG248Q este un monitor Full HD de 24 de inci, care oferă un timp de răspuns foarte rapid, de 1ms, și o rată de reîmprospătare impresionantă, de 144Hz.

Monitorul dispune de opțiuni de conectivitate multiple, inclusiv port-uri dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2, și HDMI(v1.4), astfel încât poate fi conectat cu ușurință la o gamă largă de surse video. De asemenea, are o ramă subțire, cu grosime de doar 1 cm, ideală pentru crearea unor configurații multi-monitor.