HomeStiriMonitorul de gaming ROG Swift PG258Q: Principalele funcții
ROG Swift PG258Q

Monitorul de gaming ROG Swift PG258Q: Principalele funcții

ROG Swift PG258Q este un monitor cu totul deosebit datorită funcțiilor și specificațiilor de top pe care le încorporează. Adresat cu precădere gamerilor profesioniști, ce reușesc să obțină rezultate remarcabile în sportul electronic, ROG Swift PG258Q oferă cel mai rapid panou ce poate fi cumpărat astăzi de pe piață consumer.

ROG Swift PG258Q

ROG Swift PG258Q

ROG Swift PG258Q are o rată de refresh de 240Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC petnru sincronizarea plăcii video cu monitorul. Astfel, dacă placa video va reuși să afișeze un framerate de 240 cadre pe secundă, ROG Swift PG258Q va fi capabil să le randeze pe toate acestea fără să piardă cadre și fără să rupă imaginile. În jocurile foarte dinamice, cum sunt cele de tio FPS (first-person shooters) claritatea imaginii și afișarea fiecărui cadru contează cu adevărat.

ROG Swift PG258Q

ROG Swift PG258Q

ROG Swift PG258Q este cel mai rapid din clasa sa, cu un timp de răspuns de o milisecundă și tehnologie NVIDIA Ultra Low Motion Blur pentru eliminarea tremuratului și a neclarităților vizuale.

Designul fără ramă este perfect pentru configurații multi-display, simulatoarele sportive și cele auto fiind titlurile care completează cel mai bine atmosfera de joc.

Monitorul de gaming ROG Swift PG258Q

Aflați mai multe despre monitorul de gaming ROG Swift PG258Q accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Monitors/ROG-SWIFT-PG258Q/specifications/