HomeStiriASUS organizează Republic of Gamers office building tour la Ubisoft&AFI Park
ROG G752

ASUS organizează Republic of Gamers office building tour la Ubisoft&AFI Park

ASUS le face fanilor o surpriză neașteptată, invitându-i la un tur al celui mai mare studiou de gaming din România. Republic of Gamers office building tour la Ubisoft&AFI  Park va fi organizat în perioada 6 Martie –  9 Martie  2017, în ideea de a veni cât mai aproape de pasionații de gaming din capitală, chiar dacă aceștia au un program încărcat. Vizitatorii vor putea testa cele mai puternice sisteme ROG, dintre care amintim mult titratul laptop ROG G752 echipat cu procesor Intel Core i7 din generația a șaptea.

Modelul G752VS reprezintă expresia perfectă a evoluției mărcii, impresionând printr-un design revoluționar cu un nou finisaj Armor Titanium și schema de culori Plasma Copper. Fiind echipat cu cele mai recente soluții video din seria NVIDIA GeForce GTX 10, alături de sistemul de operare Windows 10 Pro și un procesor Intel Core i7, deblocat, din generatia a șaptea și până la 64GB de memorie RAM DDR4, ROG G752VS oferă o performanță excepțională, pentru dominație totală în jocuri.

Secretul modelului G752 consta în heat-pipe-urile și radiatoarele de cupru răcite de două ventilatoare cu debit variabil ce suflă aerul fierbinte prin grilele din spate. ROG G752 oferă funcții speciale pentru accesul la Steam și permite înregistrarea jocurilor printr-un singur click. Tehnologiile ASUS SonicMaster și ROG AudioWizard optimizează sunetul în orice tip de joc.

ROG G752VS

ROG G752VS

Laptopul este echipat cu o tastatură iluminată cu sistem de detecție a apăsarilor accidentale (anti-ghosting) ce suportă până la 30 apăsate simultane, pentru comenzi și control foarte precise în încleștările virtuale. Alături de produsele expuse, ce vor putea fi testate de către public, ASUS va oferi numeroase premii dintre care amintim apreciatele brățări ROG.