HomeProduseLaptopuriO nouă demonstrație de forță și mobilitate: ROG GX800VH
ROG GX800VH

O nouă demonstrație de forță și mobilitate: ROG GX800VH

Republic of Gamers (ROG) a prezentat la începutul acestei luni, în Las Vegas, un nou laptop portabil cu răcire lichidă. Laptopul este o nouă demonstrație de forță, ce are loc în perioada Consumer Electronics Show (International CES) 2017.

Laptopurile de gaming ASUS cu plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX ocupă primul loc în topurile de vânzări globale, cu o cotă de piață de 29%, conform cifrelor din perioada ianuarie-septembrie 2016, furnizate de firmele independente de cercetare a pieței GfK și NPD Group.

ROG GX800VH cu răcire lichidă

ROG GX800VH este construit să ofere performanțe în gaming la nivelul unui desktop. Acesta este echipat cu cea de-a șaptea generație de procesoare Intel Core și dispune de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI pentru efecte vizuale fără precedent la rezoluție 4K UHD și un joc mai fluid.

ROG GX800VH

ROG GX800VH

GX800VH dispune de sistemul exclusiv Hydro Overclocking System, un dock ce înglobează răcirea cu lichid pentru overclockingul extrem al plăcii grafice, al procesorului și al memoriilor. Prin intermediul acestuia, GX800VH obține performanțele necesare și stabilitatea pentru jocurile derulate la rezoluție 4K UHD.

Laptopul este compatibil plug-and-play cu dispozitivele VR pentru jocuri detaliate, cu adevărat imersive. Mai mult, acesta integrează tastatura Mechanical Tactile Advanced Gaming (MechTAG) cu comutatoare mecanice și lumini RGB ce pot fi personalizate pentru fiecare tastă.