HomeStiriASUS ZenFone 3 Zoom pune fotografia pe primul plan!
ASUS Zenfone Zoom S

ASUS ZenFone 3 Zoom pune fotografia pe primul plan!

ASUS ZenFone 3 Zoom este un telefon inteligent cu diagonala de 5.5 inci, proiectat să exceleze în fotografie, prin sistemul avansat cu două camere, ce capturează cadre și clipuri uimitoare. Acesta este, de asemenea, cel mai subțire smartphone cu o baterie de mare capacitate, de 5000mAh, oferind utilizatorilor autonomie extinsă fără compromis în materie de stil sau portabilitate. Sistemul avansat dual-camera al telefonului ZenFone 3 Zoom este alcătuit din două camere de 12MP, una cu diafragma f/1.7, lentile cu unghi larg de 25mm și o a doua cu lentile de 59mm.

ASUS Zenfone 3 Zoom

ASUS Zenfone 3 Zoom

Utilizatorii pot trece instant de la camera primară de 25mm la cea de 59mm, obținând un zoom optic de 2.3X, ce este perfect pentru portrete sau pentru subiecții aflați în depărtare. Un sistem de focalizare TriTech+ alege automat dintre cele trei tehnologii de focalizare – Dual Pixel PDAF, focalizarea automată cu urmărirea subiecților și a doua generație de focalizare laser – în funcție de scenariu, pentru a atinge o focalizare clară în numai 0.03 secunde, chiar și atunci când sunt fotografiați subiecți în mișcare.

ASUS Zenfone 3 Zoom

ASUS Zenfone 3 Zoom

ZenFone 3 Zoom este, de asemenea, primul telefon ASUS cu tehnologie SuperPixel ce permite focalizarea rapidă și capturarea de fotografii clare pe timp de noapte sau în medii cu iluminare scăzută. Îmbunătățirile hardware și software, exclusive ASUS, cresc senzitivitatea senzorului de până la patru ori, prin ajustarea inteligentă a nivelurilor ISO, în timp ce focalizează și aplică reducerea zgomotului de imagine în post procesare.

Telefonul cântărește numai 170 de grame, având totodată o baterie mare și un chipset puternic Qualcomm Snapdragon 625, oferindu-le utilizatorilor până la 42 de zile în regim de așteptare.

Această baterie de mare capacitate completează posibilitățile foto ale telefonului ZenFone 3 Zoom, permițând realizarea mai multor fotografii, a mai multor clipuri ce solicită acumulatorul, cum ar fi cele de tip time-lapse, sau filmarea în mod continuu a clipurilor 4K UHD timp de până la 6.4 ore, cu o singură încărcare. ZenFone 3 Zoom poate fi utilizat și ca o baterie externă pentru reîncărcarea altor dispozitive mobile.

Prezentare ASUS ZenFone 3 Zoom