HomeProduseComponente PCMai mult pragmatism cu plăcile de bază ASUS Prime!
ASUS PRIME Z270-A

Mai mult pragmatism cu plăcile de bază ASUS Prime!

ASUS Prime aduce o evoluție în linia de plăci de bază ASUS, fiind construită în spiritului tradiției ce pornește din 1989. Echipa de ingineri ASUS este încântată de posibilitatea de a oferi tuturor beneficiile personalizării, maximizând performanța, stabilitatea și compatibilitatea pentru fiecare calculator asamblat de utilizatori.

Prime dispune de 5-Way Optimization pentru reglajul întregului sistem printr-un singur click, posibilitatea de overclocking de până la 4.8GHz sau chiar mai mult și Fan Xpert 4 pentru monitorizarea temperaturilor acceleratorului grafic cu temperaturi mai reduse în jocuri. Tehnologia T-Topology, aflată la a treia generație, împinge memoriile DDR4 la 3866MHz sau chiar mai mult, iar 5X Protection III oferă multiple modalități de protecție a hardware-ului, incluzând noul SafeSlot, cu design întărit, ce este ancorat bine în placa de bază și are o putere mai mare de prindere și o rezistență la forfecare cu 1.3x mai ridicată decât sloturile standard.

ASUS PRIME Z270-A

ASUS PRIME Z270-A

Seria de plăci de bază Prime include, de asemenea, Aura Sync cu conectori pentru RGB cu 4 pini, ce oferă sincronizarea luminilor și posibilitatea de montare a pieselor imprimate 3D. Prime rafinează, de asemenea, experiența audio cu ajutorul codecului S1220A. Conceput împreună cu Realtek, codecul îmbunătățește performanța și furnizează un raport semnal/zgomot de 120dB pentru ieșirea stereo și 113dB SNR pentru intrarea audio, înregistrând un sunet pur și are un circuit ce măsoară impedanța, ajustând automat volumul la un nivel optim în căști.

Tehnologia integrată DTS Headphone:X generează sunet surround 3D pentru o experiență audio mai bogată. Conectivitatea avansată este o altă temă principală a noii serii Prime Z270, plăcile beneficiind de două sloturi M.2, fapt ce se traduce într-o lățime de bandă de 32Gbps pe PCI Express (PCIe) și porturi USB 3.1 Type-A și Type-C. Cele mai multe plăci de bază din seria Prime suportă memoriile Intel Optane.

Prime Z270-A și Z270-AR includ ASUS SLI HB Bridge (2-Way-M), un adaptor ce dublează lățimea de bandă, furnizând un joc fluid. Aceasta este compatibil cu plăcile video NVIDIA Titan X, GeForce GTX 1080 și GeForce GTX 1070.