HomeProduseComponente PCROG a anunțat plăcile de bază pentru gaming cu Z270
ROG MAXIMUS IX FORMULA

ROG a anunțat plăcile de bază pentru gaming cu Z270

ASUS a anunțat linia completă de plăci de bază Z270, serie ce pune în valoare potențialul celei de a șaptea generații de procesoare Intel Core i7. Aceasta include generațiile de plăci de bază Republic of Gamers (ROG) Maximus IX, cu versiunea Maximus IX Apex ce și-a stabilit un loc în istorie prin stabilirea a opt recorduri mondiale și poziționarea pe primul loc în 13 teste, în cele mai solicitante benchmarkuri.

Elemente Imprimate 3D pentru plăcile ASUS

Seriile de plăci de bază ROG includ: Maximus IX Extreme, Maximus IX Formula, Maximus IX Hero și două modele noi – Maximus IX Code și Maximus IX Apex, plus o nouă serie ROG Strix. Toate aceste plăci sunt bazate pe cel mai nou chipset Intel Z270 și sunt proiectate împreună cu inovațiile de top și tehnologiile exclusive ROG. Noua

familie ROG furnizează cel mai bun sunet în jocuri grație codecului SupremeFX, cea mai bună răcire cu lichid, cele mai ridicate performanțe în overclocking, plus multe alte opțiuni rafinate de design. Aura Sync și designul prietenos cu piesele tipărite 3D oferă, mai departe, un cadru uimitor pentru gaming.

ROG MAXIMUS IX FORMULA

ROG MAXIMUS IX FORMULA

Placa de bază Maximus IX Apex este concepută să ofere cea mai bună experiență de overclocking, dispunând de designul revoluționar DIMM.2 ce permite montarea a două unități M.2 verticale pe o interfață DDR4. Ventilatoarele DIMM sau cele pentru carcasă pot fi montate pentru a preveni „throttling”-ul și asigură funcționarea ireproșabilă.

ROG MAXIMUS IX APEX

ROG MAXIMUS IX APEX

Construită de la interior spre exterior, Apex nu numai că dispune de un circuit asimetric în formă de X, dar se bazează și pe decupajele pentru iluminarea Aura Sync, adăugând o notă de stil pentru utilizatorii ce apreciază tehnologia. Un heatsink cu design inspirat de forma avioanelor și plăcile personalizate completează estetica Apex. ROG oferă, de asemenea, două soluții complete de răcire cu lichid pentru Z270 – Maximus IX Extreme și Maximus IX Formula.

Maximus IX Extreme este prima placă de bază din lume cu un monoblock integrat, fabricat de Bitspower. Placa Maximus IX Extreme este însoțită de inovații ROG ce rafinează soluțiile tradiționale: monoblocul detectează fluxul de lichid și are un circuit dedicat pentru detectarea scurgerilor și măsurarea temperaturii atât pentru intrare cât și pentru ieșirea lichidului.

ASUS Strix Z270G Gaming

ASUS Strix Z270G Gaming

Monoblocul acoperă heatsinkul M.2 învecinat pentru eliminarea căldurii, îmbunătățind fiabilitatea și performanța. Heatsink-ul hibrid al modelului Maximus IX Formula este proiectat de specialiștii de la EKWB.

Lamele mai subțiri oferă o îmbunătățire cu 4˚C a răcirii față de design-ul precedent, funcționând mai eficient și mai silențios. Toate plăcile de bază ROG oferă o răcire cu lichid mai eficientă, având conectori pe placă ce preiau datele de la senzorii de temperatură.

ROG STRIX Z270F GAMING

ROG STRIX Z270F GAMING

Sub denumirea ROG Strix vor fi fabricate modele ce se potrivesc fiecărui tip de jucător: ROG Strix Z270E Gaming, ROG Strix Z270F Gaming, ROG Strix Z270H Gaming ATX, mATX ROG Strix Z270G Gaming și ROG Strix Z270I Gaming mini-ITX.

Plăcile de bază ROG Strix Z270 combină estetica agresivă cu performanțele premium și sunetul SupremeFX pentru o experiență în jocuri fără egal. Modelele unice, angulare, inspirate de tăietura unei săbii, împrumută seriei Strix accente vizuale ce ies în evidență. Alături de acestea, tehnologia Aura Sync adaugă un plus de vibrație, sincronizându-se cu componentele sistemului într-un spectru infinit de culori.