HomeStiriTot ce trebuie să știți despre ASUS ZenFone 3 Laser!
ASUS ZenFone 3 Laser

Tot ce trebuie să știți despre ASUS ZenFone 3 Laser!

ASUS ZenFone 3 Laser este unul dintre telefoanele performante din noua serie a companiei, care alături de ZenFone 3 Max întregește gama de modele specializate adresate publicului larg. Dacă ZenFone 3 Max se lăuda cu o baterie cu capacitate mare de 4130mAh, ZenFone 3 Laser mizează pe performanța accesibilă tuturor.

ASUS ZenFone 3 Laser

ASUS ZenFone 3 Laser

Telefonul dispune de un ecran IPS cu rezoluția FullHD (1920 x 1080) protejat cu sticlă 2.5D Corning Gorilla Glass. Chipsetul Qualcomm Snapdragon 430 integrează patru nuclee și grafica Adreno 505 asigurând performanțe remarcabile, mult superioare telefoanelor din această categorie, lansate în anii trecuți.

ASUS ZenFone 3 Laser este un telefon care fotografiază rapid. Noul model integrează un sistem care măsoară cu ajutorul laserului distanța dintre cameră și subiect, oferind un focus în numai 0.03 secunde. Momentele importante din viața fiecăruia pot fi fotografiate rapid, fără ca acestea să scape camerei foto performante.

Camera principală, ce beneficiază de un set de tehnologii, reunite sub denumirea PixelMaster 3.0 stabilește noi standarde pentru telefoanele mobile. Aceasta dispune de un senzor mare, de 13 megapixeli, diafragmă largă. auto-focus laser și stabilizarea electronică a imaginii (EIS).

ASUS a publicat recent pe Youtube un clip video în care ne expune principalele caracteristici ale noului model.

Tot ce trebuie să știți despre ASUS ZenFone 3 Laser!