HomeStiriROG G20 și ROG G752 cu Oculus VR-Ready
ROG G752

ROG G20 și ROG G752 cu Oculus VR-Ready

Unele dintre noile sisteme de gaming de la ASUS, fie că sunt desktop sau sunt portabile, sunt echipate cu tehnologia Oculus VR-Ready de la NVIDIA. Realitatea virtuală transpune utilizatorul într-o lume generată de calculator, ce pare atât de reală, mai ales dacă este completată de un scaun ale cărui mișcări sunt sincronizate cu scenariul.

ROG G20CB VR-Ready

Desktopul ROG G20CB este echipat cu GeForce GTX 1080 și poate rula DOOM la rezoluția 4K UHD, cu setările la nivelul ‘Ultra’. Mai mult, sistemul oferă latențe reduse și compatibilitate plug-and-play pentru cele mai cunoscute dispozitive VR, bazate pe tehnologiile NVIDIA VRWorks. ROG G20 este disponibil în magazinele din România în diverse configurații.

ROG G20

ROG G20

VR-Ready cu ROG G701VI

Laptopul de gaming cu ROG G701VI cu grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 oferă performanțe excepționale și o eficiență energetică ridicată, oferindu-le pasionaților de jocuri o experiență incredibilă în realitatea virtuală. Laptopul ROG G701VI este echipat cu un panou cu unghiuri largi de vizualizare, rată de refresh de 120Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC.

ROG G701VI

ROG G701VI

ROG G752 vine acum cu VR-Ready

ROG G752 este unul dintre cele mai puternice portabile existente la ora actuală pe piață. Acesta dispune de tehnologia de afișare NVIDIA G-SYNC, ce are rolul de a sincroniza ratele de reîmprospătare ale ecranului cu cele ale soluției grafice NVIDIA GTX. G-SYNC ajută la evitarea întârzierilor la afișare, minimalizează tremurul de imagine și elimină artefactele vizuale.

ROG G752

ROG G752 cu procesor Intel Core i7

ROG G20 și ROG G752 cu Oculus VR-Ready