HomeStiriROG MASTERS a avut loc în Kuala Lumpur
ROG MASTERS

ROG MASTERS a avut loc în Kuala Lumpur

ASUS a susținut un turneul de gaming ROG MASTERS, ce a avut loc într-unul dintre cele mai interesante orașe din sudul Asiei: Kuala Lumpur, capitala Malaieziei. Evenimentul s-a adresat comunității de gaming din Asia și a atras cei mai buni jucători din zonă. Intrarea la acest turneu a fost gratuită pentru public.

Orașul gazdă al turneului ROG MASTERS – Kuala Lumpur

ROG MASTERS a programat întreceri în două dintre cele mai iubite jocuri din această regiune: Dota 2 și Counter Strike: Global Offensive. Turneu a adus jucători din cinci mari regiuni și sute de echipe, toate luptându-se pentru premiile în valoare totală de 200.000 de dolari.

ROG MASTERS este un turneu ce se întinde pe o perioadă mia lungă de timp, astfel că înscrierile s-au făcut în luna august, faza grupelor a avut loc în septembrie, iar marea finală, organizată în City Center din Kuala Lumpur, s-a desfășurat în data de 12 și 13 noiembrie.

Salome ´Soe´ Gschwind a venit în capitala Malaeziei și ne vorbește despre oportunitățile oferite de acest turneu.

Salome ´Soe´ Gschwind despre ROG MASTERS

Marea finală a magnetizat publicul, nu mai puțin de 24 de echipe fiind antrenat pentru această fază a competiției. Din acest total, 12 echipe au perticipat în jocurile de CS:GO și 12 pentru Dota 2.

Maurice ‘KheZu’ Gutmann, noul membru al echipei Team Secret, ne-a expus câteva dintre impresiile sale despre acest eveniment.

Maurice ‘KheZu’ Gutmann despre ROG MASTERS

ROG MASTERS a fost un eveniment ce a dorit să se adreseze unui public cât mai larg. Pe lângă numeroasele echipe venite din Asia, publicul a fost răsfățat cu tombole și concursuri unde s-au oferit premii importante cum ar fi:

  • 5x ROG CAP
  • 2x ROG Strix 1080
  • 2x ROG Strix 1070
  • 10x ROG Mouse Pad
  • 4x ROG Sica Mouse
  • 3x ROG Strix Wireless

Aflați mai multe despre turneul de gaming ROG Masters accesând: https://www.rog-masters.com

ROG MASTERS

ROG MASTERS