HomeStiriFlexibilitate și stil cu VivoBook Flip TP301 – Video
ASUS VivoBook Flip TP301

Flexibilitate și stil cu VivoBook Flip TP301 – Video

Laptopurile ASUS din seria Flip sunt o expresia a stilului și a flexibilității. VivoBook Flip TP301 este echipat cu o balama dublă, foarte versatilă, ce permite rotirea ecranului la un unghi de 360 de grade.

VivoBook Flip TP301 cântărește 1,6 kg și nu e mai gros de 2 cm. Inginerii de la ASUS au reușit să miniaturize structura metalică a acestuia și să aleagă materiale ușoare și rezistente cum ar fi duraluminiul.

ASUS VivoBook Flip TP301

ASUS VivoBook Flip TP301

TP301 este ideal pentru utilizarea la birou sau acasă, fiind pregătit și de drum, cu o autonomie de până la 10 ore. Echipat cu un hard disk de 1TB și o unitate SSD de 512GB, TP301 oferă suficient de mult spațiu pentru prezentări, albumele foto și conținutul multimedia. Ecranul complet rabatabil ne permite să îl utilizăm atât ca laptop, ca tabletă sau în modul cort pentru vizionări video convenabile.

Ecranul e tactil, fiind proiectat să răspundă instantaneu la orice atingere. Comparativ cu generația anterioară, este de două ori mai sensibil la atingere și răspunde cu acuratețe chiar și la apăsarea ușoară aplicată de mâinile unui copil.

ASUS VivoBook Flip TP301

ASUS VivoBook Flip TP301

TP301 e performant și eficient energetic, având un procesor Intel Core i7 de Generația a 6-a. Placa video este una dedicată, din gama NVIDIA GeForce.

Noul conector reversibil USB Tip-C ușurează semnificativ procesul de conectare al oricărui dispozitiv exterior. Interfața foarte rapidă USB 3.1 Gen 1 (până la 5Gbit/s) vă permite să transferați un film de 2GB pe o unitate externă de stocare USB în mai puțin de 2 secunde. Pentru ușurință în utilizare și compatibilitate maxime, TP301 este echipat cu un port USB 2.0 standard și două port-uri USB 3.0, împreună cu un conector HDMI suplimentar pentru atașarea diverselor periferice sau dispozitive externe.

Prezentare: ASUS VivoBook Flip TP301

Descoperă noul ASUS VivoBook Flip TP301 cu ecran rabatabil la 360 de grade. Află mai multe de pe: https://www.asus.com/ro/Notebooks/ASUS-VivoBook-Flip-TP301UA/