HomeStiriASUS Transformer Mini T102 transformă ideile tinerilor în proiecte de viitor – Video
ASUS Transformer Mini T102

ASUS Transformer Mini T102 transformă ideile tinerilor în proiecte de viitor – Video

ASUS Transformer Mini T102 este un dispozitiv subțire și ușor, ce transformă ideile tinerilor în proiecte de vitor. În ciuda dimensiunilor compacte, T102 integrează componente puternice cum ar fi: cele mai noi procesoare Intel Atom x5 (‘Cherry Trail’), 4GB de memorie RAM și până la 128GB stocare flash. Acestea funcționează silențios, grație designului fără ventilator, utilizarea făcându-se în cele mai bune condiții, fără zgomot.

ASUS Transformer Mini T102

ASUS Transformer Mini T102

Transformer Mini T102 a fost conceput pe ideea portabilității. Construită integral dintr-un aliaj de magneziu și aluminiu, tableta modelului T102 are o grosime de 8.2 mm și cântărește numai 530 de grame. Greutatea sistemului crește la 790 de grame atunci când este folosit ca un laptop convențional, cu ajutorul acestei tastaturi. Standul integrat, pe întreaga lungime a tabletei dispune de o prindere inteligentă ce permite modelului Transformer Mini să fie poziționat comfortabil la orice la unghiuri de vizualizare de până la 170 de grade.

Tastatură are o prindere magnetică și poate acoperi ecranul, comportându-se ca o husă de protecție. Mai mult, tastatura este construită din fibră de sticlă și are proprietăți antistatice, reducând acumularea de praf. Tastele au o cursă de numai 1.5mm, mai lungă decât cea a altor tastaturi mobile.

ASUS Transformer Mini T102

ASUS Transformer Mini T102

Transformer Cover dispune de un touchpad cu suport pentru elementele de gestică din Windows. Tehnologia de respingere a atingerilor cu palma recunoaște în mod inteligent atingerile accidentale în timpul tastării, permițând utilizatorilor să-și odihnească mâinile în mod natural.

Ecranul este mat, sensibil la atingere, cu o rezoluție adecvată dimensiunii – 1200 cu 800 pixeli, și o luminozitate de până la 400 candela / m2 . Beneficiază de tehnologia ASUS TruVivid, ce asigură transparență înaltă și reflexiile reduse, chiar și în lumina soarelui. Imaginea este îmbunătățită automat în mod inteligent de ASUS Tru2Life, o tehnologie ce optimizazează claritatea și contrastul din fiecare cadru.

ASUS Transformer Mini T102

ASUS Transformer Mini T102

ASUS Transformer Mini oferă suport complet pentru sistemul de operare Windows 10 și dispune de ASUS Instant ID și ASUS Quick Launch, funcții similare cu cele ale telefoanelor inteligente. Având o autonomie de până la 11 ore, Wi-Fi dual-band 802.11ac, port USB 3.0 și funcționalitățile Windows 10 complete, Transformer Mini T102 este companionul perfect.

ASUS Transformer Mini T102 oferă un set generos de conectori, comparativ cu alte dispozitive similare: USB 3.0, micro HDMI și un port micro USB ce este fi utilizat și pentru reîncărcarea tabletei.

Prezentare: ASUS Transformer Mini T102

Pentru mai multe detalii și specificații accesați pagina: asus.com/ro/2-in-1-PCs/ASUS-Transformer-Mini-T102HA