HomeStiriVino să-ți susții favoriții în Cupa de Rocket League de la JOIN THE REPUBLIC din AFI Palace Cotroceni
ASUS JOIN THE REPUBLIC

Vino să-ți susții favoriții în Cupa de Rocket League de la JOIN THE REPUBLIC din AFI Palace Cotroceni

Miercuri și joi (5-6 octombrie 2016) vom participa la concursul de Rocket League din cadrul evenimentului JOIN THE REPUBLIC organizat de Republic of Gamers în AFI Palace Cotroceni, în zona din fața cinematografului Cinema City. Fiecare youtuber sau blogger va fi însoțit de un cititor fidel în cadrul echipei, iar pe parcursul meciurilor avem nevoie de susținerea voastră.

Vor participa:

Bloggeri

– Emil Dragota (gadget.ro)
– Gabriel Gheorghe (arenait.net)
– Andrei Ene (zonait.tv)
– Roberto Teodorescu (overheat.ro)

Youtuberi

– Ciocoi Leonard
– Bogdan Timuș
– Ene Adrian
– Damned Sky

Turneul se va derula pe stațiile compacte de gaming ROG G20 echipate cu monitoare ASUS MG248Q. Meciurile de Rocket League vor începe în fiecare zi în jurul orei 16:00.

Având o carcasă cu un volum de numai 9.5 litri ce integrează un procesor Intel Core i7 și un accelerator NVIDIA GeForce, ROG G20 oferă tot ceea ce este necesar unui pasionat de gaming. La exterior, desktopul afișează un model cu grile frontale vizibile, totul fiind ascuns sub un design poligonal cu linii sofisticate. Sistemul de răcire absoarbe aerul prin grila frontală și îl evacuează prin partea din spate, departe de utilizator. Sistemul de iluminare LED cu 8 milioane de culori permite personalizarea aspectului carcasei, completând atmosfera jocului favorit.

ASUS JOIN THE REPUBLIC

ASUS JOIN THE REPUBLIC

Monitorul un ASUS este proiectat pentru jocuri cu acțiune rapidă, având un timp de răspuns foarte bun, de numai 1ms și o rată de refresh de 144MHz. MG248Q dispune de un panou FullHD cu diagonala de 24 inci ce afișează 16.7 milioane de culori. Imaginile se derulează pe ecran cu rapiditate, monitorul fiind recomandat pentru jocuri de tip FPS (First Person Shooter) și pentru simulatoarele auto.  Funcțiile speciale pentru pasionații de gaming, cum ar fi ASUS GamePlus, îmbunătățesc experiența de joc și aduc un avantaj real în confruntările cu adversari dificili.

ROG G20

ROG G20

Publicul larg pasionat de jocurile pe computer este invitat să susțină participanții și să descopere cele mai noi sisteme, componente și accesorii de gaming. În fiecare zi, zona de computere Republic of Gamers este deschisă vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni pentru FreePlay (jocuri la liber) până la ora 16.00, când vor demara competițiile zilnice.

Pe pagina de Facebook Republic of Gamers –  https://www.facebook.com/asusrog.ro sunt disponibile formularele de înscriere la toate turneele, regulamentele și fotografii de la eveniment.

ROG G20BM

ROG G20BM