HomeProduseZenPad 3S 10 – tot ce vrei de la o tabletă! VIDEO

ZenPad 3S 10 – tot ce vrei de la o tabletă! VIDEO

Noul model ASUS ZenPad 3S 10 este o demonstrație de tehnologie și design. Folosește numai materiale de calitate, precum aluminiul și sticla, îmbinate perfect. Toate elementele sunt exact acolo unde v-ați aștepta să fie, fie că vorbim de butoanele pentru volum, conectorul reversibil USB Type C sau de jack-ul audio.

asus-zenpad-3s10-2

Noua tabletă ZenPad 3 este ușoară, cântărind numai 410 grame, grosimea acesteia fiind cuprinsă între 5.6 mm și 7.15mm. ZenPad 3S 10 beneficiază de un ecran mare, cu diagonala de 9.7 inci, montat cu ajutorul unei rame subțiri de numai 5.32mm. Raportul dintre ecran și suprafața frontală a tabletei este de 78%, ASUS reușind să fabrice un produs cu dimensiuni reduse, maximizând suprafața de redare.

asus-zenpad-3s10-3

Utilizatorii care vor performanță vor fi cu siguranță mulțumiți. ZenPad 3S 10 integrează un chipset MediaTek MT8176 cu șase nuclee, două dintre acestea rulând la frecvența de 2.1 GHz. Memoria RAM de 4GB, alăturată acestui chipset, poziționează tableta în zona premium, ZenPad 3S  având posibilitatea să ruleze în cele mai bune condiții orice joc prezent în Google Play. Tableta e disponibilă în culorile gri și argintiu și rulează Android 6.0 (Marshmallow).

Urmărește prezentarea video: ZenPad 3S 10

Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială ASUS.