HomeStiriASUS Romanian Open Squash 2016 se va derula la Cluj-Napoca

ASUS Romanian Open Squash 2016 se va derula la Cluj-Napoca

Turneul internațional ASUS Romanian Open Squash 2016 se va derula la Cluj-Napoca și va aduce în orașul de pe Someșul Mic peste 100 de jucători din țară și de peste hotare. Terenurile vor fi amenajate în incinta Iulius Mall, iar meciurile se vor deșfășura în perioada 11-13 noiembrie.

Jucătorii provin din țări precum: Grecia, Spania, Serbia, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Bolivia și Finlanda. Pajeres Bernabeu este un nume important al squash-ului, sportivul din Spania făcând parte din clasamentul 100 PSA. Tot la Cluj-Napoca va sosi și Shakeel Khan, fondatorul Khan Squash Academy.

ASUS Romanian Open Squash 2016 este cel mai mare turneu național, beneficiind de accesul la o comunitate de circa 500 jucători înscriși la evenimentele Pro Squash și peste 2000 jucători în cluburile din țară.

ASUS România susține această competiție sportivă pentru al patrulea an la rând, iar de această dată este sponsor principal. Putem spune, fără să exagerăm, că implicarea ASUS contribuie extrem de mult la dezvoltare squash-ului românesc.

ASUS va profita de acest eveniment pentru a expune noua serie de ultraportabile, inclusiv celebrul Zenbook 3, telefoanele Zenfone 3, recent lansate în România, precum și modelele Transformer T101 și Transformer T102

Noul notebook ZenBook 3, pe care îl puteți găsi deja în magazinele din țara noastră, este incredibil de ușor și subțire. Procesoarele Intel din generația a șaptea, memoria RAM de până la 16GB și SSD-urile rapide stabilesc un nivel de performanță greu de egalat. Vizitatorii standului ASUS se vor delecta cu noile modele și vor putea câștiga numeroase premii.

Romanian Open Squash11