HomeStiriAfterMovie: Concursul de Cosplay de la Join The Republic
Concursul de Cosplay de la Join The Republic

AfterMovie: Concursul de Cosplay de la Join The Republic

Cel mai amplu turneu offline de gaming din România: Join The Republic s-a încheiat cu un concurs de Cosplay ce a avut loc chiar în fața vizitatorilor prezenți la etajul 1 al mall-ului AFI Palace Cotroceni.

Concursul de Cosplay de la Join The Republic

Concursul de Cosplay de la Join The Republic

Înscrierile la concurs s-au desfășurat pe pagina de Facebook dedicată acestui eveniment, ASUS reușind să atragă unii dintrei cei mai cunoscuți cosplayeri din România.

BTrix Cosplay, Kimi Pascal și Everthor Cosplay & Art sunt câștigătorii concursului de Cosplay de la Join the Republic. Concurenții de la concursul de Cosplay au primit premii ASUS în valoare de peste 2100 USD, constând în telefoane mobile Zenfone 3, periferice pentru PC și rucsacuri ROG.

Mai jos, puteți urmări un after-movie de la concursul de Cosplay din cadrul evenimentului Join The Republic (30.09-16.10.2016) din AFI Palace Cotroceni.

Cosplay ASUS Join The Republic

Evenimentul Join The Republic a găzduit pe parcursul celor 16 zile în care s-a desfășurat trei turnee de jocuri pe PC: CS:Go, Dota, Hearthstone, Rocket League și Overwatch. Valoarea totală a premiilor a depășit suma de 4800 de dolari, spre bucuria celor care s-au înscris în competiții.

Galerie foto – Concurs Cosplay ASUS Join The Republic