HomeStiriUn alt nivel pentru căștile de gaming – ROG Centurion 7.1
ROG Centurion 7.1

Un alt nivel pentru căștile de gaming – ROG Centurion 7.1

Accesoriile de gaming se deosebesc foarte mult de modelele obișnuite. Uneori, pentru obținerea unui avantaj competitiv, aceste modele devin foarte complicate, producătorii apelând la tot ce le oferă tehnologia actuală, fără a mai ține cont de costuri.

Profesioniștii care participă la competițiile internaționale apelează la aceste produse de top, tensiunea din timpul meciurilor oficiale, reacțiile rapide și hardware-ul avansat conlucrând la obținerea victoriilor.

ROG Centurion 7.1

ROG Centurion 7.1

Competițiile actuale de gaming au premii ce depășesc în multe cazuri veniturile anuale ale echipelor de fotbal din România. The International 6 (TI6), cea mai mare competiție de DOTA 2 de pe continentul nord-american, a avut premii ce au totalizat 18 milioane de dolari, o sumă la care sportivii români pot doar să viseze.

ROG Centurion 7.1

ROG Centurion 7.1

Pentru aceste competiții (și nu numai) ASUS a pregătit o serie de periferice de ultimă generație, dotate cu tehnologii de top. Căștile ROG Centurion 7.1 sunt capabile să ofere un sunet Surround 7.1 grație celor 10 difuzoare pe care le integrează.

Fiecare cască este dotată cu 5 difuzoare, de diferite dimensiuni, cu magneți cu neodim. Diametrul difuzoarelor este de 20, 30 și 40 de milimetri, acestea fiind alimentate de o placă audio ESS9601 separată de cea a sistemului, concepută special pentru a oferi cel mai bun sunet posibil.

Prezentare ROG Centurion True 7.1