HomeStiriCele mai importante momente ale conferinței de presă ASUS Zenvolution la IFA 2016
ROG G701VI

Cele mai importante momente ale conferinței de presă ASUS Zenvolution la IFA 2016

ASUS a dezvăluit în cadrul conferinței de presă Zenvolution, organizată în prima zi a lunii septembrie la Berlin, o serie deproduse inteligente, ce vor umple rafturile magazinelor din întreaga lume.

Compania, cu sediul în Taipei, a prezentat cele mai noi linii de produse pentru jocuri și un stil de viață modern. Printre noutăți se numără monitoarele Designo Curve MX34VQ și Designo MX27UC, PC-ul All-in-One Vivo AiO V221, routerul DSL-AC87VG, placa grafică externă ROG XG Station 2 și monitorul de gaming ROG Swift PG258Q.

Seria de gaming expusă a inclus proiectul de modding PC ROG 3Dmod, ce permite sincronizarea iluminării diferitelor componente; tastatura de gaming ROG Claymore și mouseul ROG Spatha – ambele cu un model 3D imprimat; desktopul de gaming ROG GT51 motorizat de a șasea generație de procesoare Intel Core i7 i7-6700K; desktopul de gaming ROG G20 cu lumini LED ce pot fi personalizate; ROG G701VI echipat pentru jocurile VR; puternicul desktop de gaming G11 și laptopul ROG Strix GL702VM ce oferă un echilibru perfect între performanțele în jocurile VR și fiabilitate.

În clipul de mai jos puteți vedea prezentările susținute de oficialii ASUS pentru noile produse.

ASUS la IFA 2016 – Conferința de presă

Galerie foto ASUS la IFA 2016