HomeCampanii si concursuriAu fost selectate „Cele mai frumoase poze din vacanță realizate cu un telefon ASUS ZenFone”
ASUS Zenfone Zoom

Au fost selectate „Cele mai frumoase poze din vacanță realizate cu un telefon ASUS ZenFone”

ASUS România a selectat cele mai frumoase poze din vacanță realizate cu un telefon ASUS ZenFone. La acest concurs s-au înscris 375 de participanți care au trimis un total de 1055 de poze realizate cu diverse aparate. După validarea acestora conform regulamentului concursului au rămas 889 de fotografii valide, realizate cu dispozitive ASUS Zenfone. Fiecare participant a avut șansa să încarce trei fotografii din vacanță, realizate în perioada verii.

Fotografiile câștigătoare vor fi alese de cinci bloggeri celebri, ce cunosc foarte bine telefoanele ASUS Zenfone: Radu Dumitru (nwradu.ro), Cezar Dumitru (imperatortravel.ro), Bogdan Petre (imidoresc.ro), Dan Dragomir (computerblog.ro) și Cătălin Stan (fotograf),

Campania s-a desfășurat în mediul online prin accesarea formularului de participare de pe pagina de Facebook ASUS România în perioada 11.08.2016 – 31.08.2016. Valoarea totală comercială a premiilor oferite în cadrul Campaniei „Cele mai frumoase poze din vacanță realizate cu un telefon ASUS ZenFone” este de 3600 Lei (TVA inclus).

Premiile oferite pentru acest concurs au fost:

    Locul 1 – un telefon ASUS ZenFone Zoom
    Locul 2 – un cort montan Trimm Focus (3-4 persoane)
    Locul 3 – un geamantan Samsonite American Tourister Air Force 1.
ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom