HomeStiriASUS a prezentat tot ce are mai bun în materie de gaming la PAXWest 2016
ROG G752

ASUS a prezentat tot ce are mai bun în materie de gaming la PAXWest 2016

Laptopurile de gaming de la ASUS au fost prezente la PAXWest 2016, un eveniment major de gaming organizat la Seattle, Statele Unite ale Americii. ASUS a venit cu mai multe modele, însă cel mai puternic laptop din incinta Washington State Convention Center a fost fără îndoială G752VS OC Edition, o mașinările mobilă de gaming, aflată în arsenalul celor care vor să lucreze cu tot ceea ce e mai bun.

ROG G752

ROG G752

ASUS G752VS OC Edition dispune, în funcție de variantă, de plăcile grafice NVIDIA GTX 1070 și de procesoarele supratactate Intel Core i7-6820, din generația a șasea. Memoria RAM însumează 64GB, iar sistemul de operare este stocat pe un SSD NVMe PCIe rapid de 512GB. Fiind un laptop de gaming, ASUS a ales să instaleze și un modul de sincronizare NVIDIA G-SYNC pentru a îndeplini cerințele celor mai pretențioși utilizatori.

Răcirea internă cu elemente din cupru, ventilatoare performante și camere de vapori asigură un plus de 6% în ceea ce privește performanțele grafice.

Laptopurile de gaming ASUS la PAXwest 2016

Pe lângă ASUS G752VS OC Edition, compania din Taiwan a mai prezenta o serie de calculatoare personalizate, cu hardware ASUS, pe care le puteți vedea în clipul de mai jos.

PAXwest 2016 – Powered by ASUS Custom PCs