HomeStiriCele mai frumoase poze din vacanță realizate cu un telefon ZenFone
ASUS Zenfone Zoom

Cele mai frumoase poze din vacanță realizate cu un telefon ZenFone

Momentele plăcute din vacanță pot fi păstrate mai mult timp, camera foto fiind aliatul nostru în calea uitării. Atunci când nu avem la îndemână camera foto, telefonul este gadget-ul utilizat pentru imortalizarea celor mai plăcute clipe.

ASUS propune un nou concurs, cu premii tocmai bune de luat în vacanță. Utilizatorii care dețin un telefon Zenfone și au făcut fotografii anul acesta, în vacanță, pot încărca pozele prin intermediul formularului de mai jos și se pot înscrie în cursa pentru unul dintre cele trei premii.

Premiile pentru acest concurs vor fi:

  Locul 1 – un telefon ASUS ZenFone Zoom
  Locul 2 – un cort montan Trimm Focus (3-4 persoane)
  Locul 3 – un geamantan Samsonite American Tourister Air Force 1.

Regulamentul poate fi consultat pe pagina aceasta.

Comments
 • Salutare din vacanta din Creta (mai exact Kato Stalos) sper sa fi reușit sa urc pozele (wifi – ul din Creta nu se apropie de România la viteza). Sper sa va placa pozele din excursia pe care mi-am făcut-o cadou de schimbarea prefixului … am pus poze variante ( hdr – jos pălăria pentru soft, panorama – panaramice cum îmi place mie sa le alint) făcute cu locația gps incorporata in poza. La cat mai multe poze și participanți. Bafta la participanți.

  31 august 2016
 • Buna ziua! Dupa inregistrarea fotografiilor se primeste cumva vreun mail de confirmare? Ca nu am primit nimic. Multumesc!

  29 august 2016
 • Felicitari pentru upgradarile succesive ale softului pentru fotografii

  28 august 2016
 • Poze din vacanta.

  27 august 2016

Leave A Comment