HomeStiriASUS Zenbo a fost atracția principală de la Computex 2016
ASUS Zenbo

ASUS Zenbo a fost atracția principală de la Computex 2016

ASUS Zenbo a fost atracția principală a târgului Computex 2016, desfășurat săptămâna trecută în Taipei, Taiwan. Zenbo este un robot prietenos și inteligent, conceput pentru a oferi asistență, divertisment și companie întregii familii. Noul model ASUS profită de puterea de calcul a noilor chipseturi precum și de modulele de comunicații ce a devenit mult mai ieftine. Drept urmare, ASUS a reușit să coboare prețul robotului până la 599 de dolari, o sumă foarte mică dacă o comparăm cu încercările timide ale concurenței.

ASUS Zenbo la Computex 2016

Cu o serie întreagă de capabilități, incluzând abilitatea de a se mișca independent și de a înțelege comenzile vocale, Zenbo este un asistent în casă, interacțiunea cu el fiind ușoară și distractivă. Zenbo este conceput pentru a interacționa cu oricine, având capacitatea specifică de a ajuta membrii în vârstă ai familiei, îngrijindu-se de sănătatea lor, conectându-i la un stil de viață digital. Fiind un asistent pentru acasă, ASUS Zenbo furnizează informații în mod proactiv, amintind datele importante, precum programările la doctor, momentul în care trebuie administrat un tratament, exercițiile fizice sau orice altceva ce nu trebuie uitat.

ASUS Zenbo

ASUS Zenbo

Zenbo monitorizează, de asemenea, situațiile de urgență, cum ar fi căderile accidentale și răspunde imediat, notificând membrii familiei pe telefoanele lor, indiferent unde s-ar afla. Atunci când primesc un mesaj urgent, aceștia pot controla de la distanță robotul și îl pot trimite lângă persoana în cauză, pentru a inspecta vizual situația ivită, cu ajutorul camerei încorporate.

Prezentare ASUS Zenbo

Din primul moment, robotul a fost conceput să poată evolua. Programul de dezvoltare pentru noul produs ASUS furnizează acces la funcțiile Zenbo SDK și o bibliotecă de informații necesare pentru cei care doresc să aducă la viață ideile creative. Mai mult, partenerii pot lucra împreună cu ASUS pentru a construi un ecosistem robotic ce îl va îmbunătăți pe Zenbo precum și viețile utilizatorilor.

Pentru mai multe informații despre ASUS Zenbo și programul de dezvoltare Zenbo vizitați zenbo.asus.com.