HomeStiriTom Clancy’s The Division cu ROG G752

Tom Clancy’s The Division cu ROG G752

Tom Clancy’s The Division este un joc cu grafică avansată, ce va pune multe probleme sistemelor desktop nepregătite corespunzător. Pentru laptopul ROG G752, Tom Clancy’s The Division este un alt titlu care rulează cu cerințele grafice setate la maximum.

Tom Clancy’s The Division a fost lansat în luna martie și este un succes major, fiind încărcat de acțiune intensă și un mediu spectaculos. Pentru randarea detaliilor e nevoie de o putere de procesare a imaginilor ridicată.

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy’s The Division

The Division are loc într-un Manhattan pe timp de criză, mediul fiind un open world distructiv, care poate fi explorat liber de către jucători. Misiunea jucătorului este de a restaura ordinea prin investigarea sursei unui virus. Jucătorii vor trebui să se alieze cu alți agenți ai Diviziei pe măsură ce avansează.

Mecanicile jocului sunt similare cu cele ale third-person-shooter-elor, jucătorul putând avea trei arme și explozibili, precum mici bombe și mine. Jucătorii se pot adăposti în timpul luptelor cu arme, pentru a evita pierderea de viață, dar și pentru a avea un avantaj tactic atunci când vor ataca. Deoarece jocul este jucat din perspectiva third-person, personajul este vizibil.

Tom Clancy’s The Division este un joc cu grafică pretențioasă însă NVIDIA îl oferă ca bundle pentru plăcile video GeForce GTX 980 Ti, 980 și 970.

Tom Clancy’s The Division

Pe măsură ce avansează, jucătorii câștigă puncte de experiență (XP). Ei pot folosi aceste puncte pentru a-și modifica personajul, rucsacul, pentru a-și îmbunătăți armele și arsenalul, sau pentru a învăța noi abilități.

Jucătorii trebuie să completeze misiuni pentru a învăța abilități precum aruncarea de grenade vindecătoare, folosirea mitralierei sau a radarului de puls, care evidențiază inamicii.

Jocul conține un sistem dinamic de vreme, care poate avantaja sau dezavantaja jucătorii. De exemplu, furtunile ajută la invizibilitatea jucătorului și fac țintirea mai dificilă. Jocul conține și un ciclu noapte-zi, care va afecta comportamentul inamicilor din joc.

Tom Clancy’s The Division cu aSmoogl și ROG G752