HomeStiriTestează jocul Overwatch pe sistemele de gaming Republic of Gamers la East European Comic Con
ROG G752

Testează jocul Overwatch pe sistemele de gaming Republic of Gamers la East European Comic Con

Vizitatorii East European Comic Con (EECC) pot testa noul joc Overwatch pe laptopurile și desktopurile de gaming Republic of Gamers. Evenimentul se va desfășura în perioada 27 – 29 mai 2016 în incinta complexului expozițional Romexpo din București.

În cadrul standului Blizzard Entertainment de la East European Comic Con va fi expusă gama completă de laptopuri și desktopuri Republic of Gamers. Vizitatorii vor putea testa laptopurile de gaming ROG G752 și ROG Strix GL502, monitoare, periferice, precum și desktopuri de top cum ar fi ROG GT51.

ROG GT51

ROG GT51

Un număr de 12 desktopuri compacte de gaming ROG G20 cu sistem de operare Microsoft Windows 10 vor fi disponibile pentru a experimenta senzațiile oferite de Overwatch.

rog10ani05

ASUS creează și dezvoltă produse de ultimă generație, dedicate comunității de gaming. ROG GT51 este o demonstrație de forță, completată de tehnologii de ultimă oră cum ar fi autentificarea prin NFC și încărcarea wireless a dispozitivelor mobile.

Desktopul integrează cele mai puternice procesoare Intel Core i7 din generația a șasea, două plăci video NVIDIA Titan X în configurație SLI și 64GB de memorie RAM. Procesorul acestui model poate crește frecvența de lucru până la 4.6GHz, fără a fi necesară repornirea acestuia.ROG GT51 rulează din primul moment sistemul de operare Windows 10.

Notebookul de gaming al anului este prezent la East European Comic Con

ROG G752 este vedeta din zona portabilității. Laptopul de gaming este un exemplu de rafinament și măiestrie inginerească, înglobând procesoarele Intel Core i7 din generația a șasea și până la 64GB de memorie RAM. Grafica NVIDIA GeForce GTX 980M împreună cu modulul G-SYNC asigură o derulare fluidă a jocurilor, inclusiv Overwatch, cel mai nou titlu de la Blizzard Entertainment, rulând fluid pe acest laptop.

ROG G752

ROG G752

ROG G752 rulează sistemul de operare Windows 10 oferind o platformă versatilă pentru aplicațiile complexe de productivitate într-un mediu sigur, ce beneficiază de update-uri periodice de securitate. ROG G752 a fost desemnat laptopul de gaming al anului în cadrul Galei Premiilor Connect.

Gala Connect ASUS ‪‎ROG‬ G75

Gala Connect ASUS ‪‎ROG‬ G75

Portabilitate și performanță în jocuri – ROG G752

Blizzard Entertainment va fi prezent la East European Comic Con cu un stand impresionant, iar jocul Overwatch va fi vedeta prezentărilor din weekendul 27-29 mai 2016. Overwatch va fi lansat cu numai 3 zile înainte de startul East European Comic Con, evenimentul de la București fiind un bun prilej pentru a expune noul titlu mult așteptat de gameri.

ROG Strix GL502

ROG Strix GL502

Înainte de lansarea oficială, Republic of Gamers și KendricSwissh au testat jocul Overwatch pe un laptop ROG Strix GL502. Jocul a fost rulat la rezoluție 1080p cu setările grafice la nivel Ultra.

KendricSwissh testează Overwatch pe ROG Strix GL502

ROG GX700 – cel mai puternic laptop de gaming din lume

ROG GX700, cel mai puternic laptop de gaming din lume, va fi prezentat în standul Blizzard Entertainment de la East European Comic Con. ROG GX700 beneficiază de o răcire specială cu lichid, conectându-se la stația ROG Hydro Overclocking System.

ROG GX700 cu stația de răcire ROG Hydro Overclocking System

ROG GX700 cu stația de răcire ROG Hydro Overclocking System

Laptopul este însoțit de o promoție specială, derulată în perioada 20 mai – 30 iunie 2016. Astfel, pentru fiecare laptop ROG GX700 achiziționat, fericitul cumpărător va fi premiat cu o excursie pentru două persoane în Europa. Mai multe detalii pe pagina aceasta.

Premii ASUS pentru vizitatori

Pe parcursul desfășurării convenției de la București, în cadrul standului Blizzard vor fi organizate tombole și concursuri Overwatch cu numeroase premii: căști Strix 2.0, mouse-uri Cerberus, mouse pad-uri Whetstone, precum și baterii externe ZenPower și un telefon ZenFone Zoom în cadrul ROG Quest.