HomeStiriLaptopurile ASUS din seria P2 redefinesc eficiența
ASUSPRO P2520LA

Laptopurile ASUS din seria P2 redefinesc eficiența

Laptopurile ASUS din seria P2 au luat în calcul fiecare aspect practic, solicitat de profesioniștii pentru care fiabilitatea și eficiența portabilelor reprezintă punctele forte ale afacerii. Noile modele au un aspect sobru, fără înflorituri inutile și sunt fabricate din materiale rezistente, care nu scot în evidență semnele uzurii acumulate.

ASUS a inclus în noile portabile toate funcțiile cerute de profesioniști. Laptopurile sunt motorizate de puternicele procesoare Intel Core i7, oferind rapiditate în prelucrarea sarcinilor complexe. Numărul suplimentar de porturi USB 2.0 și USB 3.0 facilitează conectarea unui număr mare de periferice și dispozitive externe.

ASUSPRO P2520LA

ASUSPRO P2520LA

Fiind vorba de notebookuri profesionale, ASUS oferă un acumulator cu litiu ce poate fi schimbat cu ușurință, demontarea și montarea acestuia putându-se realiza în câteva secunde. Bateria interschimbabilă poate fi înlocuită cu o versiune disponibilă opțional, ce oferă o autonomie extinsă, iar adăugarea unei baterii externe poate chiar dubla durata de viață a bateriei.

ASUS Business Manager (ABM) este o soluție foarte simplă și intuitivă de administrare și securitate, proiectată în mod special pentru companiile de dimensiuni mici ce nu beneficiază de un departament IT dedicat. Pentru securitate suplimentară, Chip-ul de Securitate TPM încorporat oferă protecție excelentă la nivel hardware. Sistemele din această familie includ și un cititor de amprente, pentru un nivel superior de securitate al accesului

În clipul de mai jos puteți vedea principalele caracteristici ale laptopurilor ASUS din seria P2.

Laptopurile ASUS din seria P2 pentru afacerile mici și mijlocii

Aflați mai multe informații despre laptopurile destinate profesioniștilor din companii accesând pagina următoare:
asus.com/ro/Commercial-Notebooks/Commercial-ASUSPRO-P-Series-Products