HomeStiriKendricSwissh testează Overwatch pe ROG Strix GL502

KendricSwissh testează Overwatch pe ROG Strix GL502

KendricSwissh testează jocul Overwatch de la Blizzard pe laptopul ROG Strix GL502. Noile modele de gaming de la ASUS vor fi expuse în weekendul 27-29 mai 2016 la East European Comic, eveniment care va avea loc în centrul expozițional Romexpo din București.

Performanțele în gaming ale noului portabil ROG Strix GL502 sunt asigurate de procesoarele Intel Core din generația a șasea și de grafica NVIDIA GeForce GTX 970M cu suport Microsoft DirectX 12. Hardware-ul oferă eficiență, performanțe ridicate pentru sarcini productive și posibilitatea de editare video.

ROG Strix GL502

ROG Strix GL502

ROG Strix GL502 este un portabil cu o greutate de numai 2.2 kilograme, găsindu-și loc cu ușurință într-un rucsac pentru a fi transportat la un Lan Party.

ROG Strix GL502 utilizează un ecran IPS (In-Plane Switching) cu diagonala de 15 inci pentru a oferi unghiuri de vizualizare de până la 178 de grade, intensitatea culorilor fiind menținută chiar și atunci când o altă persoană privește ecranului dintr-un unghi extrem.

Viitorii utilizatori de ROG Strix GL502 vor putea alege dintre versiunile cu ecrane Full HD sau 4K, în funcție de preferințe.

KendricSwissh testează Overwatch pe ROG Strix GL502