HomeStiriASUS România sărbătorește 300.000 de fani pe Facebook!
ASUS ZenFone2 Laser

ASUS România sărbătorește 300.000 de fani pe Facebook!

ASUS România sărbătorește 300.000 de prieteni pe Facebook iar odată cu atingerea acestei cifre rotunde compania a decis să-și răsplătească fanii.

Timp de 3 luni, începând cu prima parte a lunii mai 2016, vizitatorii paginii de Facebook ASUS România vor fi întâmpinați cu posturi noi și 30 de premii. Periodic, fanii vor putea câștiga baterii ASUS ZenPower și telefoane ZenFone Laser, fiecare zi putând fi cea norocoasă.

Extragerile efectuate la finalul fecărui concurs vor fi publicate pe pagina de Facebook ASUS România. Brenda Ioana Cojan a câștigat deja un telefon ASUS Zenfone Laser, iar Badan Claudius a fost premiat cu o baterie externă ASUS ZenPower pentru creativitate.

ASUS Zenfone Laser beneficiază de camera PixelMaster de 13MP, cu zero latențe pentru declanșator și diafragmă largă f/2.0 pentru fotografii uimitoare la rezoluție înaltă.

Tehnologia laser pentru focalizarea automată le permite utilizatorilor să capteze cadre clare în numai 0.3 secunde. Modul Low Light al camerei PixelMaster folosește o tehnologie de contopire a pixelilor pentru a capta pe timp de noapte sau în zonele slab iluminate, fotografii cu 400% mai luminoase, fără a fi necesar un bliț.

ASUS ZenFone2 Laser

ASUS ZenFone2 Laser

Comments
 • Buna ziua, acum cateva minute cand am deschist pagina mea de fb pe telefon, am aflat ca sunt castigatorul unei baterii externe Asus ZenPower in data de 14 iulie a.c, daca esta adevarat cum se specifica pe pagina cum pot intra in posesia premiului.Cu multumiri GE Tom

  21 iulie 2016
 • este frumos ca o decapotabilă și deși are un creier mare nu este „căpos”…

  23 mai 2016
 • Imi place Asus maxim, am avut mini laptop foarte multumit de el, acu detin un asus zenfone 2 laser, si de acesta sunt foarte multumit , rapiditate, eleganta, culori frumoase, poze excelente, merita toti banutii, optati cu mare incredere pe marca Asus nu veti regreta !

  23 mai 2016
 • Imi place ASUS deoarece ofera produse de calitate la un pret bun.

  21 mai 2016
 • Imi place ASUS VivoBook Flip deoarece este foarte usor si il poti lua oriunde ! Bineinteles se asorteaza si cu telefonul din concurs :)

  20 mai 2016

Leave A Comment