HomeStiriVictor Basa ne prezintă laptopul ASUS VivoBook Flip
ASUS Transformer Book Flip TP200

Victor Basa ne prezintă laptopul ASUS VivoBook Flip

Actorul și bloggerul Victor Basa ne prezintă laptopul ASUS VivoBook Flip, un model polivalent, echipat cu procesoare Intel. VivoBook Flip integrează o balama dublă, confecționată din metal, ce permite rotirea ecranului la un unghi de până la 360 de grade.

Această abilitate a laptopului oferă noi modalități de utilizare, VivoBook Flip transformându-se într-o tabletă de dimensiuni uriașe, perfectă pentru verificarea poștei electronice sau a Facebook-ului. Un senzor automat dezactivează tastatura și touchpad-ul de fiecare dată când Flip este utilizat în modul tabletă. Interfața grafică se rotește automat, această funcție fiind similară cu cea implementată pe telefoanele inteligente.

ASUS Transformer Book Flip TP200

ASUS Transformer Book Flip

Balamaua este foarte solidă, asigurând rotirea lină și menținerea ecranului în poziția fixată de utilizator. Victor Basa recomandă acest laptop prietenilor și celor care vor să ofere persoanelor dragi un cadou deosebit.

Dispozitivele ASUS sunt însoțite de spațiu de stocare în WebStorage, astfel încât să puteți accesa datele de pe toate dispozitivele pe care le dețineți, din orice loc al lumii, unde există o conexiune la internet.

Best Laptop – VivoBook Flip | ASUS