HomeStiriPutere și glorie: desktopul de gaming ROG GT51
ROG GT51

Putere și glorie: desktopul de gaming ROG GT51

Jocurile pe calculator sunt una dintre cele mai plăcute modalități de a petrece timpul liber, fără a te deplasa către alte locuri și fără cheltuieli excesive. Jocurile în rețea sunt cu atât mai plăcute cu cât te implici în acțiuni virtuale planificate, alături de cei mai buni prieteni.

ASUS a pus la punct un întreg arsenal hardware cu ajutorul căruia poți câștiga numeroase bătălii. ROG GT51 poartă genele performanței, asemeni celorlalte modele Republic of Gamers.

ROG GT51

ROG GT51

Prezentat pentru prima dată la CES 2016, ROG GT51 a ridicat ștacheta în cea ce privește performanțele desktopurilor de gaming. Acesta integrează un procesor Intel Core i7-6700K din generația a șasea, ce poate fi supratactat până la frecvența de 4.6GHz fără a fi restartat. O asemenea frecvență poate fi menținută datorită răcirii cu lichid de care acesta beneficiază. Versiunile de top integrează două plăci video Nvidia Titan X în SLI.

Atmosfera de joc este completată de iluminarea ROG Aura, combinațiile de LEDuri reușind să genereze până la 8 milioane de culori. Aflați mai multe despre ROG GT51 urmărind clipul de mai jos.

Prezentare video ROG GT51