HomeStiriGlumele ASUS de 1 aprilie
Glume 1 Aprilie

Glumele ASUS de 1 aprilie

Anul acesta, data de 1 aprilie a fost marcată de noi glume. ASUS a pus la cale mai multe scenarii ce ne-au adus zâmbetul pe buze. Placa video Strix 980ti DLC Edition a primit un software care îi limitează performanțele la un nivel specific modelelor entry-level din anii trecuți.

Pentru deblocarea diverselor caracteristici, cumpărătorul trebuia să plătească o taxă către producător.

Glume 1 Aprilie

Bineînțeles acest scenariu e o glumă, plăcile video de la ASUS având o răcire mult mai bună decât modelele de referință și instrumente de overclocking prin care fiecare utilizator poate să stoarcă și ultima picătură de performanță.

Funny – Placa video Strix 980ti DLC Edition


ASUS Taiwan a pus la cale o farsă ce a coincis cu lansarea în Statele Unite ale Americii cu lansarea a noului automobil electric Tesla Model 3. Oamenii de marketing de la ASUS au inventat un adaptor, denumit ACT, cu ajutorul căruia se poate încărca bateria unui automobil Tesla Model S.

Bateria de 5000mAh a telefonului Zenfone Max este foarte mare dacă o comparăm cu cea a altor telefoane, însă minusculă dacă ne raportăm la bateria de 85KWh și aproape 600 de kilograme a automobilului electric.

ASUS ACT

ASUS ACT

Cum să încarci automobilul Tesla cu ZenFone Max


Acumulatorul de 5000mAh a telefonului Zenfone Max poate funcționa ca o baterie externă reîncărcând alte dispozitive mobile.