HomeStiriPrezentare video ASUS Zenfone Zoom
ASUS Zenfone Zoom

Prezentare video ASUS Zenfone Zoom

Fotografiile realizate cu telefonul nu oferă întotdeauna ceea ce ne dorim, fie din cauza încadrării defectoase, a distanțelor mari între subiect și obiectiv sau a obiectivului de mici dimensiuni. ASUS Zenfone Zoom este un telefon cu o cameră foto ce se deosebește de restul modelelor existente acum pe piață.

Camera foto cu 13 Megapixeli de pe spate folosește un sistem optic cu 10 elemente, creat de Hoya. Stabilizarea optică a imaginii ajută la captarea unor fotografii clare, iar focalizarea automată cu laser durează doar 0,03 secunde. Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină și pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom

Stabilizatorul de lumină (OIS) asigură cadre clare, chiar și atunci când zoom-ul optic este folosit la valoarea maximă. Adăugăm și blițul dual LED Real Tone pentru iluminarea perfectă și obținem o cameră digitală perfectă nu doar în călătorii, ci și pentru interior.

Puteți fotografia atât în modul automat, cât și în cel manual, având posibilitatea de a regla timpul de expunere, ISO, balansul de alb și focalizarea. Telefonul are un buton dedicat pentru cameră, iar cele de volum vor controla zoom-ul.

Ecranul Full HD de 5,5 inci este acoperit cu sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4, iar densitatea de 403 pixeli per inci contribuie la redarea unor imagini clare și detaliate.

Revenind la designul clasic ce aduce a cameră foto, vă putem spune că spatele este acoperit integral cu piele, iar carcasa metalică este realizată dintr-o singură bucată, implicând un număr mare de procese de fabricație, peste 200.

Prezentare video ASUS Zenfone Zoom