HomeStiriPrezentare ASUS ZenBook UX305UA
ASUS Zenbook UX305

Prezentare ASUS ZenBook UX305UA

Notebookurile puternice pot fi și elegante în același timp. Cel mai bun exemplu în acest sens este ASUS ZenBook UX305UA, un model performant, echipat cu cea de a șasea generație de procesoare Intel Core.

Ecranul IPS cu diagonala de 13,3 inci oferă imagini vii chiar și atunci când este privit din unghiuri nu tocmai favorabile. Imaginile sunt detaliate, bine conturate, rezoluția fiind FullHD sau QHD+ de 3200 cu 1800 pixeli. Dacă e nevoie de un al doilea ecran, aveți un port micro-HDMI. Puteți conecta mai multe dispozitive prin USB, are două porturi USB 3.0 sau un USB 2.0. Fie că navigați pe Internet în căutarea de informații sau că citiți emailuri, conexiunea wifi este cea mai rapidă, fiind integrat standardul 802.11 ac.

Chiar dacă ZenBook UX305 este mic, tastatura are dimensiuni complete. E fabricată dintr-o singură bucată, tastele au o cursă de 1.5mm și revin în timp minim. Toate acestea conferă confort. Tehnologia ASUS IceCool, care menține temperatura în intervalul de la 28 de grade la 35 de grade Celsius.

ASUS Zenbook UX305

ASUS Zenbook UX305

În mod particular, portabilul prezentat în clipul de mai jos, este dotat cu Intel Core i5, dar gama cuprinde și variante cu i7. Datele sunt stocate pe SSD-uri de tip M2 cu capacități de până la 512 GB.

Designul a păstrat liniile fluide și tema cercurilor concentrice de pe capac. Laptopul este acoperit în întregime cu aluminiu, eleganța metalului fiind completată de rezistența lui.

Prezentare ASUS ZenBook UX305UA