HomeStiriDraqooling vă așteaptă în Plaza Romania
Draqooling

Draqooling vă așteaptă în Plaza Romania

Republic of Gamers vă așteaptă și weekendul acesta la etajul 1, al magazinului Plaza Romania pentru a testa cele mai tari sisteme de gaming ale momentului. Pe lângă aceste calculatoare create în mod special pentru jocuri, ASUS a montat un sistem răcit cu lichid ce lasă la vedere componentele sale principale.

Draqooling

Draqooling

Denumit Draqooling, noul Wall-PC Powered by ASUS, poate fi admirat la standul ASUS până la data de 10 aprilie. Sistemul expus este opera a doi pasionați DIY: Bogdan & Laurentiu, care au încercat să pună cât mai mult în valoare plăcile de bază și plăcile grafice ASUS.

Răcirea cu lichid permite creșterea frecvențelor de lucru pentru procesor, placa video și memorii, căldura fiind transmisă către un radiator supradimensionat. Placa de bază ROG MAXIMUS VIII FORMULA beneficiază de tehnologii pentru creșterea performanțelor, adresate atât utilizatorilor avansați, cât și începătorilor.

Draqooling1

5-Way Optimization efectuează ajustări automate pentru majoritatea parametrilor de funcționare, viteza ventilatoarelor, frecvențele, tensiunile de alimentare și temperaturile limită fiind reglate în mod automat de softwareul dedicat.

Mai jos puteți vedea o serie de fotografii cu sistemul aflat în diferite faze ale construcției.

Build log "Draqooling" sau cum s-a nascut cel mai nou sistem Powered By ASUS. #ROG #PBATe poti juca pe el in Plaza Romania, pana pe 10 aprilie.

Posted by Republic of Gamers Romania on Friday, March 25, 2016

ASUS va continua să organizeze astfel de turnee, unde pasionații se jocuri se vor putea întâlni să testeze cele mai noi componente. În perioada 15.04-24.04.2016, Play it cool! va poposi la Palas Mall, în Iași.

plaitcool