HomeStiriCum a fost la Bloggers Lan Party?!
Bloggers Lan Party

Cum a fost la Bloggers Lan Party?!

Bloggers Lan Party

Bloggers Lan Party

Cei mai cunoscuți bloggeri pasionați de jocurile pe calculator s-au întâlnit la Bloggers Lan Party. Sâmbătă, 5 martie, la Impact Hub, bloggeri au experimentat jocuri precum Unreal Tournament, Street Fighter V, NBA2K2016, Guitar Hero și Catan.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX) a fost susținut de ASUS România, care a oferit premiul cel mare: o unitate centrală de gaming, custom made, în valoare de 10.000 de lei.

Video TimeLapse: Asamblarea unui PC răcit cu lichid

ASUS a prezentat în cadrul acestui eveniment laptopul de gaming ROG GX700, primul model portabil răcit cu lichid, monitorul curbat ROG Swift PG348Q cu diagonala de 34 inci și laptopuri de gaming din seria G.

ROG GX700 este echipat cu un procesor Intel Core i7-6820HK cu suport pentru overclocking și o placă video NVIDIA GeForce GTX980. Frecvențele de lucru pot fi crescute foarte mult grație multiplicatorului deblocat și BIOS-ului cu opțiuni avansate. Răcirea cu lichid oferă posibilitatea de a crește frecvența de lucru până la 4.0GHz pentru procesor sau chiar peste.

Competiția propriu-zisă s-a desfășurat pe desktopurile de gaming ROG G20, sistem pe care îl puteți vedea în fotografia de mai jos.

ROG G20BM

ROG G20BM

Galerie foto Bloggers Lan Party 2016

 

Dacă e weekend, scoatem la înaintare cele mai tari sisteme de gaming la Bloggers Lan Party, editia a 10-a #GX700 #BLPX

Posted by ASUS Romania on Saturday, March 5, 2016