HomeStiriASUS ZenFone Zoom la Connect 2016
ASUS Zenfone Zoom

ASUS ZenFone Zoom la Connect 2016

Connect 2016 Cross-Pacific Mobile Internet Conference a adus laolaltă cele mai bune tehnologii din zona mobile, reunind dezvoltatori din zona de vest a continentului american dar și din Asia-Pacific. ASUS a prezentat în cadrul Connect 2016 cele mai noi produse ale sale printre care s-au putut regăsi ZenPad S 8 și ZenFone Zoom. Lotus Chen, Chief Technology Officer, a discutat despre diferențele dintre Asia și Statele Unite ale Americii în ceea ce privește tehnologia și internetul mobil.

ASUS ZenFone Zoom la Connect 2016

ASUS ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone cu zoom optic 3x și cameră PixelMaster de 13 megapixeli, măsurând numai 5mm la margini. Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de experții japonezi de la Hoya. Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate meticulos într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină și pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă. Stabilizatorul de lumină (OIS) asigură cadre clare de fiecare dată, chiar și atunci când zoom-ul optic este folosit la valoarea maximă. Acestea sunt surprinse la viteze de declanșare cu 4 stopuri sub cele oferite de camerele fără OIS.

Camera principală este asistată de un bliț Real Tone dual-LED ce creează o iluminare cât mai naturală, combinând perfect lumina galbenă cu cea albă. Focalizarea laser asigură un cadrul clar în numai 0,03 secunde, utilizatorul având posibilitatea să încadreze și să fotografieze rapid.
ZenFone Zoom este disponibil în România la prețul de 2499 lei (TVA inclus).

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom